Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Nagyot ugorhat a Poco M8 Pro
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Mobil flották
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ne vidd szervízbe, lehet hogy elbabráltad a beállítást.
Nem tudom, hogy van-e alapértelmezési állító gomb vagy opció (auto-default stb.) a monitorodon. Egy kicsit körülnéztem a tulajdonságát is, mert az fontos, hogyha TN+Film-es a panel típus, akkor ditherel vagyis 18 biten összekeveri (FRC: ''Abbreviation of ''Frame Rate Control''; one of the technologies for interpolating grey-scale by changing the luminance of the pixel(s) for each frame.''-Racecam fórumtárs), nézd meg hogy nem véletlenül a gyárilag megadott színhőmérsékleten van ''ülve''? 6500k-tól nem vibrálhatná (ViewSonic VP912s-nál is zavaró villódzás, ha 5000k melegebbre állítottam be), sajnos ez a TN+Film betegsége, azaz nem igazi 16 millió szín. 
Persze játékhoz ez a verhetetlen legjobb TN+Film panel.
Hát kompromisszum van, lásd fless baklövését...
Röviden: sohasem lehet tökéletes.
Néhány napon belül fogok vásárolni a TN+Filmes paneles TFT-t (ViewSonic biztos lesz, tökmindegy melyik típus, majdnem egyformák). Mert ez a leggyorsabb válaszidejű, jó döntés, hát ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LS32B800PXUXEN) 32" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG UltraGear 32GQ850-B GAMER Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- LG 32GS95UE-B OLED 4K 240Hz monitor eladó dobozával GARANCIÁLIS/FIZIKAI SZÁMLA!!!
- SAMSUNG (LS27DG610SUXEN ) QD -OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nem tudom, hogy van-e alapértelmezési állító gomb vagy opció (auto-default stb.) a monitorodon. Egy kicsit körülnéztem a tulajdonságát is, mert az fontos, hogyha TN+Film-es a panel típus, akkor ditherel vagyis 18 biten összekeveri (FRC: ''Abbreviation of ''Frame Rate Control''; one of the technologies for interpolating grey-scale by changing the luminance of the pixel(s) for each frame.''-Racecam fórumtárs), nézd meg hogy nem véletlenül a gyárilag megadott színhőmérsékleten van ''ülve''? 6500k-tól nem vibrálhatná (ViewSonic VP912s-nál is zavaró villódzás, ha 5000k melegebbre állítottam be), sajnos ez a TN+Film betegsége, azaz nem igazi 16 millió szín. 
Hát kompromisszum van, lásd fless baklövését...