- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
Én másként látom. Pont egy Garmin használ több energiaigényes funkciót, ami az AW-ot kinyírja. Folyamatos pulzusmérés, véroxigén, GPS használat edzés közben. Én mindkét órát használtam és nálam AW max 1,5 nap, de ha 2 x 1,5 óra edzés van egy nap akkor csak 1 nap. Garminnal ez egy hét. Az, hogy okosfunkciók terén több minden elérhető az almánál azt aláírom, de nem ezek igényelnek extra energiát. Mindkettő folyamatos bluetooth kapcsolatot tart fenn, értesítéseket fogad és jelenít meg, pulzust mér, alvást monitoroz, edzést rögzít. Ezek igénylik az energia nagy részét. Az hogy az AW-n tudok választ írni, telefonálni és több alkalmazás tehető rá szerintem energiahasználat szempontjából nem sokat számít.
Ahogy írtam nekem teljesen azonos használat melett 1,5 nap vs 1 hét jött ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Magisk
- Autós kamerák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- újszerű Apple Watch Series 9 GPS 45mm éjfekete alumíniumtok fekete sportszíjjal 2 év garanica Apple
- Apple watch Series 9 45mm 2026.04.16 iSTYLE jótállás
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest