Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Metalfan

senior tag

válasz Enton #2304 üzenetére

Én a Touareggel vagyok úgy, hogy ez maximum V6-osnak menne el, de néha inkább sorötösnek, annyira gyenge lett... Szerintem ott lett elcseszve leginkább a játék, hogy van 1 darab paraméter arra, hogy milyen erős a motor, aztán innentől kezdve lineáris az összes motor. Rendes (és persze valóságon alapuló) karakterisztikát kellett volna adni a motoroknak: ha turbós, legyen turbólyuk; ha dízel, akkor lehessen érezni a benzineshez képest nagyobb nyomatékot, ne lineáris legyen a teljesítmény skálázódása (a valóságban sem lineáris), stb... Én ezt fájlalom a legjobban. Persze, lehet mondani, hogy ez nem szimulátor: a NFS Underground 2-ben manuálisan lehetett paraméterezni a motor karakterisztikáját, pedig az is masszívan arcade játék volt! Ha annyi energiát beleadtak abba, hogy jól nézzen ki a játék, meg minden király legyen, akkor ezt igazán nem kellett volna kihagyni. Sajnos szerintem legjobb esetben is max a következő részben kapunk nemlineáris karakterisztikát - már ha foglalkoznak majd ezzel a kérdéssel.

Hogy valami pozitívat is mondjak: sokkal jobbak lettek a hangok, mint az előző részben :C

Új hozzászólás Aktív témák