Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Withings Scanwatch 2 - edzéshez túl szép
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hellomi
tag
Megvan az elso nagy hibaja szamomra ennek a telefonom a kulcs dolognak.
A hetvegen "feltortek" a kocsit, kiloptak belole mindent, ami benne volt(napszemuvegek, airpods pro, toltok, stb), a haz elol.
Az ablak elott parkolt ejjel a kocsi, en kozvetlen a szobaba voltam, kb ~3 meterre se az autotol. A telefon mellettem az asztalon. Kocsit bezartam az appbol, mikor bejottem a hazba.
Mivel kozel volt az auto, valaki ejjel raprobalt a kilincsre, a telefont erzekelte, hogy kozel van, kinyilt az auto, gond nelkul kipakoltak belole mindent.
UK rendorseg nyomoz, de egyelore sok joval nem kecsegtetnek.
Egy kis zsakutca belso udvara, 5 haz, kb 10 auto a hazak elott a belso udvaron, minden mas auto zarva maradt, semmit nem tortek be(ezt se tortek be ugye), mas autobol nem loptak ki semmit, mert azok zarva maradtak.
Azota appbol auto bezar, telefonon bluetooth kikapcsol. Megrendeltem volna hozza a kulcsot, ha nem lenne out of stock.
Azert ez igy nem fasza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest