- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
DroneZ^
őstag
Hi! A probléma az, hogy miután a legujabb drivert és szoftvert feltelepitem, tökéletesen kellene működnie... a kártyának van külső pultja, amin vannak különböző kimenetek. Van 1 szabályzóval ellátott fülhallgató és mikrofon dugó is... na ha azon hallgatom a zenét, nem elég hangos és kegyetlenül recseg ropog alacsony hangerőn is, mindig és egyfolytában, még ha egész halkan hallgatom... nemtudom miért, régen nemvolt ilyen. Van 1 sima Front Out magán a kártyán, ha azon hallgatom akkor jól szól, legalábbis úgy tűnik. Úgy tudom ez egy elég jó kártya... és nemtudom miért szól ilyen borzasztóan...
akinek van ötlete, írjon! Azthiszem volt valami hasonlo probléma, akkor IRQ-ra tippeltek, valami 22-esen van és az is virtualis, azert csinalhatja.. Van még 1 terratec aureon 5.1 fun-om, az meg tökéletesen szól, nemértem hogy a 6x annyiba kerülő stúdiókártya miert csinálja ezt. Régi driverrel is ezt csinálja... Hogyan lehet kisebb IRQra rakni? aki tud segitsen! köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest