Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Elkezdtem újra a játékot, de már kicsit kijöttem a gyakorlatból. Kipróbáltam az új kasztot, a Reapert (Másnéven Dark Elint). Eddig bejön, irt rendesen a kiscsaj, mondjuk az nagy segítség, hogy nem egyes szintről kell kezdeni az egészet.
A Veritas szerveren vagyok, aki akar, felvehet, ha itthon leszek és online, partizhatunk egy jót.

-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha a Veritas szerveren vagy, akkor felvehetsz, Vistaboy és Vistagirl karikkal vagyok fent, de nem minden nap játszok. Persze, ha online vagyok, segítek, amiben tudok.

-
Vistaboy
veterán
Tegnap lenyomtunk pár csoportos küldetést néhány alkalmi kollégával, és ha már ilyen szépen összerázódtunk, kipróbáltuk magunkat a terület egyik fő bossa ellen is:
Nem volt könnyű, fél óra kellett hozzá, hogy négyen leverjük, ráadásul nem is dobott semmi kiemelkedőt, mégis jó móka volt...
Már alig várom az első komolyabb instát, eddig csak pár alacsonyabb szintűben voltam, most elsősorban a szintezésre fókuszálok. -
Vistaboy
veterán
Valószínűleg én sem leszek hardcore játékos, az MMORPG nem kimondottan tud lekötni. A TERA-ban eddig csak a story questeket csináltam, még partiban sem voltam senkivel - akivel összefutottam, az is csak felidegesített az állandó párbajra hívással, hiába mondtam, hogy nem PvP-zek, kopjon le...
Majd ameddig le tud kötni, addig foglalkozok vele, utána megy a levesbe.

-
Vistaboy
veterán
Látom, nem pörög a topik...

Nem baj, én azért írok, mert még most üdítőleg hat rám ez az újfajta, akció-MMO játék, nagyon tetszik benne, hogy valóban el kell találni az ellenfelet és mozogni kell harc közben, nem pedig csak nyomkodni a képességeket.
Lassan fejlődök, kiértem a kezdőhelyről és megérkeztem az első nagyobb városba. Időközben egy guildbe is beléptem, de nem nagy szám, vagyunk vagy tucatnyian, legtöbbje sajnos pont akkor ér rá, amikor nekem már a meló miatt nincs időm online lenni... de azért néha jól esik elbeszélgetni...

Mindenesetre ajánlom a játékot azoknak, akik egy ingyenes, jó grafikával és picit akcióközpontúbb játékmenettel ellátott MMORPG-t szeretnének kipróbálni.

-
Vistaboy
veterán
Üdv.
Már rég játszottam MMORPG-vel, ezért gondoltam, kipróbálom a TERA-t, most, hogy ingyenes lett. Aki esetleg játszik még és olvassa ezt, akkor írjon rám, amennyiben egy kis partizásra van kedve. Nem vagyok erős PvP-ben, inkább instázni szeretek, így jól jönne kis help.
A Veritas szerveren vagyok, Vistaboy néven keressetek.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Hp 440 G8 i5-1135G7 16Gb, 256 Gb NVMe, számla, 1 év garancia
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Már alig várom az első komolyabb instát, eddig csak pár alacsonyabb szintűben voltam, most elsősorban a szintezésre fókuszálok.