Hirdetés
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
Aktív témák
-
Loretto
veterán
remélem figyel egy mod. hova tünt a szofver-ből a
''lama codec'' topic?törölve lett? -
PaladiN
aktív tag
Itt kérnék bocsánatot a fent említett oldal elindításáért. Mentségemre legyen mondva hogy a szándék nem a warezon volt, hanem a beszerezhetőségen. Mivel nem sikerült se így se úgy, meg a téma is zárolva lett, így marad a végeredmény másik ajándék lesz belőle. Mindenesetre köszönöm azoknak akik segíteni szerettek volna.
-
Som@
őstag
''Mindig meglepődöm, hogy mennyire vágják itt az emberek a hardvert, és mennyire nem a saját jogaikat...''
Én ehhez csak annyit fűznék hozzá: egy weboldalnak (legyen az a PH!, vagy egy teljesen másmilyen oldal) viszont ugyan annyi joga van eldönteni, hogy mit tűr meg a felületén, milyen jellegű hozzászólások, értekezések jelenhetnek meg ott.
A PH!-n a warez nem megtűrt. Pont. Számomra nem az a kérdés, hogy Neked, vagy másiknak mi a joga. Nem. Én tiszteletben tartom, hogy Parciék emellett - azaz a warez ellen - tették le a voksukat. Én sem warezolok itt, és megkérek mindenkit, hogy hasonlóképpen cselekedjen! Van annyi más lehetőség, ennek megvitatására.
Nem vagyok naív, tudom, hogy aki warezolni akar, az úgy is fog. De ismétlem önmagam - és ezért elnézést kérek - : mindezt ne a Prohardver! keretein belül tegyük! :P -
Agyasima
őstag
Mindig meglepődöm, hogy mennyire vágják itt az emberek a hardvert, és mennyire nem a saját jogaikat...
Ha én ideírom, hogy ''hűdeűberfasza a görcswarez'', és mellérakok 1 linket, akkor abból se a PH!-nak, se nekem nem lehet bajom, sőt még el sem kellene távolítani. Eltávolítani csak az illegális anyagot kell, az pedig másik szerveren van... -
zsiga667
addikt
-
Den
veterán
Egyrészt ha egy oldalon illegális tartalom van, vagy illegális tevékenység folyik, azért aqz oldal üzemeltetőjét veszik elő, adott esetben az egész oldalt leszedethetik. Másrészt mivel a fórumos hozzászólásaid a ph szerverén megmaradnak, méghozzá az ip-del összekapcsolva, adott esetben ellened is felhasználhatják.
-
zaba
tag
gondolom azt is törölni fogják. Jóbarátokról csak annyit: a 10 legjobb rész megjelent 2 db VHS-en, és szezononként kiadják az egészed DVD-n. Ha akkora fan vagy vedd meg, szerintem megéri. Én is szeretem.
-
Lamair
aktív tag
érdekes volt hogy DEN törölte jóbarátok**** témát, mert ugyebár a letöltés szó itt is elhangzik
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=39461&arc=f[/L]
:F:F:F
üdv Lamair
Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- BestBuy topik
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest