- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ezek úgy szoktak belekerülni, hogy volt egy build, amivel tesztelték, és szuper volt, majd módosítottak valamit, nem is magában a funkcióban, és külön a módosítást tesztelték, de a funkció maga korábban működött, így nem volt okuk feltételezni, hogy gond lesz.
Ehhez hasonlók egyébként nagyon-nagyon sűrűn előfordulnak egy ekkora változásnál. Az AMD és az Intel is szívott hónapokig hasonló bugokkal, amikor ők modernizáltak.
-
hapakj
őstag
Jajaja Túl steril volt a tesztkörnyezet. A 15% teljesítményvesztés nem tűnt fel a professzionális szint miatt? Ezt akartad mondani?
- igen ezt akartam mondaniÉn komolyan kérdeztem az indokot. Egyszerűen nem tudom elképzelni.
- én meg komolyan válaszoltam. Az hogy mit tudsz elképzelni nem fedi a valóságot.Itt ugye nem arról van szó, hogy néhány esetben vagy hogy bizonyos környezetben, hanem MINDIG.
- ez az infó honnan jön?Ez olyan, mintha az Audi leszállítana 10000 autót kormány nélkül. Ott sem érteném a szitut.
- ez teljesen értelmetlen -
hapakj
őstag
nyilván nem ez történt, meg valszeg fel van fújva. Teljesen más amikor egy pár ezres relatív steril teszt környezetből kiküldik a csomagot több milliós felhasználó bázisnak, akiknek a gépén 4-5 overlay megpróbál egyszerre belemászni a játékba.
Általában az ilyen dolgok mindig azoktól a cégekről hangosak akiknek nagy a felhasználó bázisa. Nvidia vagy Apple.
Nemrég volt dolgom, pár kisebb telefongyártó problémáival. Hát fogtam a fejem
Normal középkategóriás telefonnál vagy beakad a frissítés, vagy teljesen meg is brickeli a telefont, s kb alig lehet találni róla infót a neten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Trollok komolyan
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest