Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
Új hozzászólás Aktív témák
-
GombócArtúr
senior tag
na, most jött ki a szervízből, hihetetlen, 3 nap alatt megcsinálták a két hét helyett.
Végül egy (fő?) panelt cseréltek ki benne, és egy új usb kábelt is kaptam. A szoftver is újabb rajta, bár így elsőre csak néhány dolog vehető észre (pl: animált menüelőugrás ).
Remélem több probléma nem lesz már vele. Bár az eladó azt mondta hogy nem tanácsolja hogy a ''nem túl minőségi''
Trustomat Pentaxra cseréljem mert elég érzékeny fényképezőgépek... (Amiker bevittem egy hölgy meg azt mondta hogy a Pentaxokra nem jellemző hogy meghibásodnak. Ki vagyok segítve...
Canon Powershot a 85öt javasoltak 59ezer forintért... majd lesz valami...
köszönöm mindenkinek a segítséget! Gondoltam megírom a fejleményeket... -
GombócArtúr
senior tag
válasz
Zordkaszás
üzenetére
ja lehet benne felejtettem a bugylibicskámat...
nemtom mi lehet a gond.. csütörtökön meg y a szervízbe, majd megírom a fejleményeket! -
Zordkaszás
senior tag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Mert a kábel meg a csatlakozó, a kialakítás miatt kevésbé hajlamos olyan meghibásodásra ami zárlathoz vezet. Ott inkább szakadás van

Bár azt sem tudom elképzelni a gépben mi okozhatott zárlatot, lehet valamilyen idegen test lesz... -
I_Am
veterán
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Nem biztos, hogy a kábel ment tönkre, sőt inkább az a valószínűtlenebb. Inkább a géppel lesz a probléma. Amugy az egy ferritgyűrű ami a zavarokat szűri a kábelen.
-
CuKoR
senior tag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
a vastag hengerben mágnes van...árnyékolás a funkciója..
-
I_Am
veterán
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Rövidzárat okoz a fényképezőgép az usb-n. Valszeg a csatijával van a gond vagy a kábellel.
-
GombócArtúr
senior tag
köszönöm az átnevezést
Egyébként egy Pentax Optio S30 fényképezőgépről van szó. -
Dilikutya
félisten
válasz
GombócArtúr
üzenetére
A fájlelnevezésen nem tudsz változtatni. Mindegyik így csinálja.
Próbáltátok a gépet közvetlenül a Pc-re kötni, a hub kihagyásával? -
GombócArtúr
senior tag
Apukám kábé negyed éve vásárolt egy ilyen - egyébként nagyon frankó - fényképezőgépet, egy idelye viszont nem látja a számitógépe ha ráköti. Most hazahoztam és az én gépemen pedig egy ilyen üzenetet írt ki:
Teljesitményingadozás a hubon. Egy usb eszköz áramfelvétele meghaladta a fogadó hub tápellátási képességeit Ha segitségre van szüksége kattintson....
Ez mi lehet? Milyen problémára utal? Szükséges hogy elvigyem a szervízbe?
A másik probléma pedig, hogy ahányszor kiszedem a fényképeket a memóriakártyáról, mindig újrakezdi a képek számozását, ezáltal nem rakhatom őket egy könyvtárba mert felülírná a már meglévő képeket... elég idegesítő!
Van valakinek ötlete hogy mit kezdjek vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Trustomat Pentaxra cseréljem mert elég érzékeny fényképezőgépek... (Amiker bevittem egy hölgy meg azt mondta hogy a Pentaxokra nem jellemző hogy meghibásodnak. Ki vagyok segítve...
de miért? külömben rendesen fényképez, ugyanúgy ahogy idáig....