Új hozzászólás Aktív témák
-
hegedus001
aktív tag
Nélunk Decemberben jön a picúr, alapvetően mi, főleg én munkámból kifolyólag is baromi sokat ahsználom ezeket (teló-laptop-iapd) de tudatosan készülünk erre, hogy kb minimálisat kapja meg. ahogyan a tudatos használat megtanítására is igykezni fogunk, ebben biztos vagyok. Évekig neveltünk a feleségemmel fiatalokifjúsági szervezeten keresztül, több száz gyerekkel foglalkoztunk, így úgy gondolom jól állunk ilyen szempontból.
nameg hihetetlen amikor a gyerekek felfedezik a természetet és a kinti világot, totál más személyiségük lesz sok esetben. Persze ez sokkal több idő és effort mint oda b*szni a disnit
-
kakuk.tamas
addikt
Jobb hát.
Amikor én voltam 14 évesen koleszos, SE K300 meg K500-ason néztem az inspirációt…
Aztán meg egy emelettel feljebb ment a gyakorlat a csajnál.
Az unokahugom amúgy ilyen korú (de ne tutujgasson semmit se…), de neki olyan tab kell, amire tud rajzolni.
Amikor a kezébe aztam az iPadem, az első dolga egy rajzprogi letöltése volt, és olyan Garfield-ot rajzolt, hogy majdnem lemászott a kijelzőről.Szóval neki vagy iPad vagy a Samu S szériás tab jöhet szóba.
Csak drágállom neki…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged