Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
sundor
csendes tag
Van egy Sony Ericsson W200i telefonom, csak az a baja hogy van benne telefonzár és nem tudom a kódját. Valakinek esetleg van ötlete arra, hogy hogyan lehet eltávolítani, vagy kiolvasni a telefonzárat a telefonból? Bármi jó, csak az a lényeg hogy használni lehessen.
A telefon Cid53-as. -
Ricardo
titán
válasz
korpicschess #60 üzenetére
Gondolom az nem segít, hiszen a lopás ellen van. Nem sokat érne ha az aki ellopta egy sima hard resettel megoldhatná. Akkor marad szerintem a szerviz.
szerk: Ebből indulok ki, bár az nem p990 volt.
-
kicsi malu
csendes tag
válasz
korpicschess #60 üzenetére
csak az infora tudok ramenni es ott csak azt irja hogy hogy lehet megvaltoztatni es kivenni a kodot de csak ugy ha a telefon be van kapcsolva es a beallitasoknal. De en nem tudom bekapcsolni a kod nelkul.
-
korpicschess
veterán
válasz
kicsi malu #59 üzenetére
Hard resetet nem tudsz csinálni? Nem tudom, hogy P990-en hogy van.
-
Ricardo
titán
válasz
kicsi malu #57 üzenetére
Ha mákod van simán csak aktiválták. A gyári kód négy darab nulla. Próbáld meg
-
kicsi malu
csendes tag
kerem...
valaki ha tud segitsen -
Lasy
veterán
válasz
csabyka666 #54 üzenetére
gratula neked, látom nem csináltál még ilyet. egy szoft újrarakásával is megmarad ez a probléma.
De nem hinném, hogy egy 1.5 éves hozzászólásra kell válaszolgatnod.
-
Így másfél év távlatából annyit tudok mondani, hogy 2 lehetőség van:
1) megpróbáljátok valahogy kitalálni, mi lehetett az
2) szervizben új szoftvert tetettek a telóra, és így törlődik minden adat illetve beállítás (a telefonzár kódja is) -
iNfAntRy
senior tag
Az első telefonom panasonic G600 volt (2002ben kaptam), 3évig használtam,de miután az akksi nem birta tovább 1 napnál igy váltottam. A telefon még mindig megvan, csak az a baj, hogy aktiválva van a telefonzár
Én is aktivan használtam, nagyon szerettem ezt a funkciót. Na és az a baj h elfelejtettem a kódot. Nem olyan nagy gond, de esetleg ha vki tudna segiteni hogy lehetne valahogy felnyitni a zárat az jó lenne.
Köszi a segitséget elöre is. -
Reny0808
csendes tag
válasz
Viktor0610 #50 üzenetére
De ezt változtattam meg, és nem tudom, hogy azt hogy lehet feloldani.
-
-
Reny0808
csendes tag
Hello.
Van 1 nagy problémám. Rátettem a telefonzár kódot a telómra (t-mobile,w300i), és elfelejtettem, hogy mi az. Tudna vki segíteni, hogy lehetne kikapcsolni?
IMEI: [moderálva]
Nagyon fontos lenne.
Köszi[ Módosította: Pompi ]
-
k_zsolt
tag
A Samsung megsem tudja teljesen, csak par dolgot lehet levedeni, pl SMS, kepek. De mind a hivaslista, mind a telefonkonyv is elerheto, tovabba lehet hivast is kezdemenyezni. Kicsit csalodas most nekem a dolog
-
serious
tag
-
k_zsolt
tag
A Samsungok tudjak, most mar biztos vagyok benne
A Sony Ericsson nem. Kár
Ezert nem azt veszem meg, pedig a 2 megapixeles kamera a szep kepeivel piszkalta a csorom
-
Racecam
nagyúr
Ez egy baromi nagy f@szság a Sony Ericsson telóktól, hogy nem tudják.
Én biztosan használnám. Amikor ellopták a W800i-met, nem az fált a legjobban, hogy mennyibe volt, hnem az, hogy most kedvére turkálhat az illető a telefonszámaim, üzeneteim, stb. között. Ez olyan érzés volt, mintha a magánszférámba tört volna be valaki. Vagyis, nagyon rossz!! -
k_zsolt
tag
válasz
blueMerle #41 üzenetére
Mar korabban is olvashattad, hogy amit en keresek azt egy eddig megjelent Sony Ericsson nem tud.
Ezert kerdeztem ra a K790-re, mondm hatha.. Tegnap vegre megnezhettem egy K750i-t, igy mar van vegre sajat tapasztalatom is. Csak az ugymond hagyomanyos telefonzar van benne, ami a masik SIM hasznalatatol ved. A mar bekapcsolt telefonban attol még nyugodtan lehet matatni. Javaslom olvasd vissza a topic tobbi hozzaszolasat es megerted milyen telefonzarrol beszelek en
-
k_zsolt
tag
Samsung X700? D600? Mindegyik Samsung? Motorola telefonok? Sony Ericsson K790i? Aki tudja, irja!
-
Digital
addikt
Valóban hasznos a telefonzár,sogi telóját ''feltörtem''
,és pikáns kis home videjókat találtam rajta
Már értem miért tartja folyton zárva
[Szerkesztve] -
KrAt
veterán
Motorola T720i is tudja ezt a funkciót
-
Digital
addikt
6230,6230i, SGH-E820, szvsz az új nokiák többsége tudja ezt a funkciót!
-
Inarus
addikt
NAh gyerekek,most tanultam a telefonomról(Pana X701) egy olyat,amire magamtól nem jöttem volna még egy darabig. Szóval: Minden 7es verziójú Symbian teló tudja. Egy király! Már így is a különféle sms-kódoló progikkal próbálkoztam,de mind sokkal körülményesebb lenne.
-
AS
félisten
D500-ban: Email képek, videok, zene, hangok, multimédi üzenetek,
EZT mind lehet kodolni külön is aki akarja!!!
Gondolm a e720 is tudja. -
MasOyama
őstag
válasz
Coyote2000 #15 üzenetére
6230i-ben van ilyen.
-
bcs
aktív tag
siemens 65-ös széria.
-
sbazsi
veterán
esetleg lehet írni ilyen programot?
pl a 6600 biztos elbánna vele.
de a többi hogy venné ezt? -
Coyote2000
őstag
Valaki nem tud rola, 6230i-ben vagy Samsung E720 ban van ilyen funkcio? Mer dijaznam a dolgot...
-
-
crab
senior tag
a motorola v500 és a v600 is tudta, amíg el nem lopták, szóval szerintem az újabb motorolák is tudják.
-
k_zsolt
tag
Rajottem kozben, hogy van egy munkatarsam, akinek Nokia 6600-aja van. Egy masiknak pedig 6630. Tenyleg tudjak, nem remenytelen akkor a dolog.
De mondjuk ezek a telefonok nem olcso mulatsag, mindenesetre biztato a dolog. Ha majd lesz egy 2 MPixel kameraval szerelt, nem szetnyithato, telefonzart tudo telefon... Na az lesz az a telefon amit meg fogok venni.
-
ToBeY
nagyúr
Sony ericcson k700i tudja
-
Divi
aktív tag
Nokia 3410 is ilyen pl.
-
PeliScan
addikt
régi Motorola Timeport, Siemens SX1
-
AS
félisten
Samsung D500 is tudja.
-
sbazsi
veterán
nem teljesen.
a kikapcsolo gombra megjelenő menüben van olyan, hogy telefonzár.
be kell írni a kodot a lezáráshoz, és lezárja.
de mivel automata billzár nincs a készülékhez, csak külön rátöltött progival, így ez nem automatizálható.
de gondolom ugysem teszed le mindig úgy, hogy kelljen a kód. -
k_zsolt
tag
Felreertetted amit irtam. En nem lopastol akarom vedeni, az ellen nincs vedelem, hanem a benne valo kutakodastol. Ha ellopna valaki a telefont, akkor egy szoftverfrissites, es mindenfele telefonzar ki van love, mindenfele kod valami default 000 kodra all vissza, nincs jelentosege. De leirom neked, hogy ez a Panasonic ugy mukodik, ha egyszer beallitom rajt a telefonzart, akkor megjegyzi, es kovetkezo bekapcsolasnal be tudod ugyan irni a PIN kododat, de amint ''bebootolt'' a telefon automatikusan lezarodik a telefon. Es ugyanott vagyunk mint a masik fajta telefonzarral.
-
k_zsolt
tag
Mostanaban nezegetem a telefonok biztonsagi funkcioit, de nemigazan talalok megoldast. Sok telefonban van ilyen menupont, hogy telefonzar, de nem egeszen azt takarja, amire en gondolok. Pl Sony Ericcson-nal, Sharp-nal azt jelenti, hogy bekapcsolaskor ker plusz egy kodot, es addig nem hajlando tovabblepni, amig ez nem jo. Masik SIM kartya behelyezestol ved. A billentyuzar szar, ket fix gomb es kinyitom. Nekem az a fajta telefonzar kellene, ami a Panasonic GD-52-esben talalhato. Leteszem a telefont valahova, bekapcsolom a telefonzart, es egyszeruen nem lehet basztatni a telefont, mert addig nem enged menube lepni, amig be nem potyogom a 4 szambol allo kodot. Bejovo sms-t sem lehet olvasni, csak hivast lehet fogadni. Jol sejtitek, a kivancsi szemek elol el tudok rejteni dolgokat.
Es nyugodt szivvel le tudom barhova tenni a telefont, tuti biztos vagyok benne, hogy senki nem kutakodik benne.
Es megis elerheto vagyok, tudok sms-t, hivast fogadni. Talan tovabbra is csak a Panasonic telefonok tudjak ezt a nagyon is hasznos funkciot? Vagy mar ok sem? Varom hozzaszolasaitokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest