- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Új hozzászólás Aktív témák
-
dingdongkng
tag
Nem, de olyat igen, hogy telepített rosszindulatú alkalmazások miatt egy kiskatona, fontos stratégiai célok helyzetét árulja el. Ha ennyire értéktelen a megfigyelésed, akkor miért harcol érte mindenki ennyire mocskosul?
Ennek a telefonnak a szoftverintegritása sajnos kérdéses. Ezzel együtt kell tudni élni 33k ft-ért. Én sem tennék rá fontos dolgokat. Ha lesz egy android sebezhetőség, vagy egy sima app hiba, aminek eredményeként ellopják mondjuk a százezer, vagy csak akár tízezer ember pénzét, a bankod minden szalmaszálba bele fog kapaszkodni, hogy téged miért ne kártalanítson. Ez lehet egy ok amit az ügyvédek 'elég jónak' titulálnak. (Adott esetben lehet hogy igazuk is lesz).
Más kérdés, hogy minden másik telefon amit 33 ezer forintért meg lehet venni vagy ugyanúgy mélykínai lesz, vagy android 9-en lesz, tehát linage-ezni kell, ami ugyan nyílt forráskódú, és elég egyértelmű az integritása ezen oknál fogva, nem fog pass-olni safetyneten sosem root nélkül, így azon sem bankolsz, max revolut.
Edit: Amúgy egy érdekes fricska ebben az egészben, hogy mit ér a trusted boot meg a safetynet. Gyakorlatilag akadályokat gördít azelé, hogy a telefonodat ténylegesen átlátható és megbízható nyílt forráskódú szoftverekkel használhasd. Stock fw-n ez a teló feltételezem safetynet passos, de mégsem bízik benne senki...
-
aprokaroka87
nagyúr
Mint ahogy a tesztben is van írva legalább ez úgy " lassú " ha jól értem, hogy szimplán csak gondolkodik feladat végzés előtt.
Ez megint olyan dolog hogy ez mennyire jellemző, ki mennyire türelmes.Meg ez kb Android light ha jól értem, amire pontosan az ilyen hardverek miatt van szükség.
-
janeszgol
félisten
De válaszolhatok a kérdéseidre. Mai szemmel nézve az S5, S6 már nem egy nagy eresztés mondjuk kamerában. Kijelzőben igen, az oled mindig felette áll az lcd-nek (nálam tuti).
Gyorsaság. Egyszer már írtam, hogy egy Galaxy S8 az kb egy SD 695 szintjén van. De nem összemérhető, mert az akkori android kevesebbet kért az erőforrásokból, android 6-on (S5) nem is frissíthető fel már teljesen a Chrome úgy tudom, és ez csak egy app, szóval egy kevesebbet kérő verziója van azokon stb.De! Ne feledjük az ezzel az SoC-vel megeggyező erősségű telefonokat 2018-ból, 2019-ből, amik 80 ezer ft alatt jöttek ki. Ilyen a P Smart Z, P Smart 2019, Mind jobb kamerával és jobb kijelzővel jöttek ki, mint ez.
-
dingdongkng
tag
Nekem is hasonló a véleményem. Egy hasonló teljesítményű telót kb egy 10-essel olcsóbban kapsz használtan (a 'használható' korú és esztétikai állapotú telefonok, kb egy 20-asban padlózódnak árban, sw frissítés max Linage lesz (bár a linage supported telók ritkán mennek be 30-35 alá, mert keresettek), általában nem kapsz hozzá sok tartozékot a dobozban, az akksijuk kérdéses. 33k-ért egy jackes dualsim + sd karis telefon FM rádióval szerintem teljesen korrekt deal. A szoftver integritása kérdéses, de linage-n sem netbankolsz, meg a legtöbb teló letörli a widewine l1 partíciót ha nyitod a BL-t szóval ebben az ársávban a netflix és a legtöbb netbank nem játszik. (revolut nem kér safetynet-et).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Motoros topic
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128GB, Pink Gold FÜGGETLEN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest