- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Új hozzászólás Aktív témák
-
dingdongkng
tag
válasz
dredjudge84 #28 üzenetére
Ja hát igen úgy hogy összeragasztották rosszindulatú módon a telefonokat, nem adnak el alkatrészeket, ha meg igen 8x-os áron, és a fél telefont egyszerre, így már nem éri meg megcsinálni. Micsoda szerencse. A Regalaxy egy greenwashing kampány. Kuponok helyett adják új telefonhoz, mert nekik nagyon olcsó, és 'jól' mutat. Pénzért senki nem venné igénybe. A gyártók logisztikai nehézsége kapcsán meg őszinte részvétem.
-
dingdongkng
tag
válasz
dredjudge84 #22 üzenetére
512GB tárhely 14kft SD árazésban. Jövőre 10 lesz. Utána 5. Az egy dolog hogy egyszer eladnak nekem 10x-es áron 512gb tárhelyet, ami megjegyezném 10 Blu Ray film, de hogy még azt is ellehetetlenítik hogy a saját olcsó bulk storage-omat használjam az felháborító, és jól mutatja, hogy a cél az hogy el kelljen dobnod a telefonodat 3 évesen, és nem az hogy a felhasználói élményt javítsák, bárhogy is javítaná ez a felhasználói élményt.
-
Reignman
aktív tag
válasz
dredjudge84 #22 üzenetére
Vajon mi értelme egy minimum követelményeket célzó telefonba fél tera memóriát tenni? Amatőr operatőrök, vagy a renitens játékosok biztos nem ezt a telefont fogják megvenni. Egyébként van benne sd kártyahely.
Egyébként valószínű én nem vagyok elég kütyü mániás, de például a lányom hd felbontású lcd és a saját fullhd amoled kijelzős telefonom között nem látok szabad szemmel különbséget. Ez csak egy példa arra, hogy manapság egy-egy technikai részlet miatt egy telefon ára a többszöröse lesz, miközben a gyakorlati haszna átlag felhasználó szempontjából minimális. -
dingdongkng
tag
válasz
dredjudge84 #12 üzenetére
Igen mert a FLAC zenegyűjtemányemhez, meg a netflix offline katalógushoz, meg a plex szerverhez annyira kurvára kell a PCIe 92 6TB / nanosec átviteli sebesség. Tök jó hogy minden évben kevesebbet kapsz többért, és vannak akik tapsolnak ennek.
Re a telefon. Nem tudom, nekem fairphone 3-am van, abban van 4GB ram, az nem tudom mennyit számít, de nem mondnanám hogy használhatatlan vagy akár csak 'lassú' lenne. Szerintem az kb. összevethető teljesítményben ezzel a készülékkel. Szerintem sokaknak 33k-ért ez egy olyan telefon amit addig tudnak simán használni amíg tönkre nem megy az akksi, szóval annyit ér nekik mint egy iPhone 15 pro max ultra. Mondjuk gondolom nem fog szétrobbanni az internet a szoftverfrissítésektől amik érkeznek a készülékre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Óra topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Analóg fényképezés
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Bluetooth hangszórók
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest