Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
veterán
Ha dukas jfx-en tesztelsz, akkor bid-ask van.
Limit order nem játszik arra, hogy majd ha adott irányba elindul az ár, és elér 1 szintet, akkor akarunk nyitni
Igen, elismerem, hogy valószínűleg az adott stratégia nem alkalmazható élesen (bár pár évig nyereséges volt, aztán vagy a piac (akár mozgás, akár technológia/"ellenfelek" tekintetében) változott sokat, és ölte meg, vagy az állandó fejlesztéseink vitték el egy olyan irányba, ami csak backtesten hozott javulást, élesben pedig rontott)
Szépen működött slippage nélkül, aztán amikor elkezdtek kivinni a piacra, akkor gyorsan zártam a számlát
Sajnos akikkel 1 csapatban csináltuk, ők nagyon erre a pár pipes nyerőkre vannak rámozdulva, és nem láttam, hogy másban akarnának gondolkodni.
Nekem meg jelenlegi munkám mellett se időm se idegem nem sok van ezzel kínlódni.Továbbra se tartom kizártnak, hogy lehessen pénzt csinálni vele, csak azt mondtam, hogy én nem ismerek olyan kereskedőt, akinek megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- alza vélemények - tapasztalatok
- rx 9070 xt
- Milyen NAS-t vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest