Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzoli
tag
válasz
attiati
üzenetére
7 év után úgy látom, hogy különböző piaci körülmények váltogatják egymást. Ez is közhely.
Nekem erre jók a mozgóátlagok, hogy azok egymáshoz viszonyított helyzete, és az ár hozzájuk viszonyított helyzete alapján van egy általános elképzelésem a piac aktuális állapotáról. Van egy fő irány várakozásom, és próbálom a folytatódást keresni. Még kis idősíkon sem alakul ki túl sok belépési lehetőség szerintem, amiért megérné kockáztatnom. Jobban kedvelem a trendelő mozgást, ahol hosszabb dinamikusabb elmozdulások alakulnak ki, kisebb korrekciókkal. Oldalazást kerülöm, várom a kitöréseket. Az én mentalitásomhoz ez illeszkedik a legjobban.Nem kezelem senki pénzét, nem is tervezem. Kerülni kell minden olyan helyzetet, ami teljesítménykényszert szül. Ebből a szempontból a trading room is hátrány számomra, ahol megosztom a monitor képét. Kizárólag kereskedésből fizetni a sárga csekkeket embert próbáló feladat. Én sem ismerek olyat aki ezt tudná. Vannak jó kereskedők, de mindnek van más bevételi forrása, vagy főállása a kereskedés mellett. Nekem is vannak más bevételi forrásaim.
Már nem oktatok senkit. A trading room csak arról szól, hogy különböző stílusú kereskedők megosztják egymással a módszereiket, ötleteiket, elképzeléseiket, programjaikat, stb... Annyit tudok segíteni másoknak, hogy elmondom a saját tapasztalataimat, és majd ők eldöntik mit próbálnak meg hasznosítani ebből. Én is tanultam pár nagyon érdekes dolgot másoktól az elmúlt fél évben.
Én is képes vagyok elbizonytalanodni 4-5 egymást követő vesztő után. Nem a módszer rossz, hanem én hibázok. Még mindig picit bonyolult a rendszer értelmezése, ezért folyamatosan igyekszem egyszerűsíteni.
A vesztőket úgysem lehet teljesen kizárni, azok a működtetés részei. Ezt sem egyszerű feldolgozni olyannak akit eddig idő alapon fizettek a munkája után.A hagyományos oktatásoknak vége. Ennyi brókercsőd után nem lesz ember aki pénzt mer tenni ilyen helyre. Lesz még pár új trading room élő kereskedésekkel, egyesek drágábban, mások olcsóbban. Meg talán maradnak a marketig bombás extrém szuper stratégiák 1000%-os profitígéretekkel.
Ma ennyit sikerült összekanalazni. Napi stabil 30 ponttal ki is egyeznék.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest