Hirdetés
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Értem, tehát ez csak ECN-nél működhet. Olyan számlám egy jó ideig biztos nem lesz.
Igen 1,x pip-el dolgozik - elvileg nem ez a fő profilja -, de ez a spread-en felül van, mert azzal együtt köt. Ez a nyereség rajta, de ezek szerint ECN-nél még ezen felül is lenne díj.
Ha lerendezitek, akkor látható, hogy 6-36 pip között kereskedik, de eltorzítja a képet a sok 1 pip-es kereskedés.De leírtad az elején, hogy MM-nél ezzel kinyírnak.. így értelmetlen is
Erre voltam kíváncsi.
Azért megkérdem, hogy miért nyírnak ki? Hiszen a költség megjelenik náluk is, több esetben, nagyobb a nyeresége, mint nekem - ettől még az nálam is nyereség.
Igen, ami sok az sok. Én sem gondoltam, hogy ennyire kereskedni fog a kicsike, persze a logika ezt diktálja benne - ezért is írtam, hogy durván pozitív tesztet szerintem egyszerű csinálni, hogy a valós életben megállja-e a helyét az más kérdés.Mindenesetre köszönöm az építő jellegű kritikát

De felteszem azért még a kérdésem, ha nem nyitogatna ennyit, akkor akkor is az MM elkaszálna, mert ilyen kis pip-el dolgozik?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Erre voltam kíváncsi.