Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- LG V30 - vezércsel
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecdzo
senior tag
válasz
rauschie
üzenetére
Igen ezek, mint mondtam jó dolgok meg szépek is, csak sajnos elavultak! Az ok mindegy, a következmény számít. Hallottál már a HFT-ről? (High frquency Trading). Nos ezek a szuper számítógépek amik végzik a megbízások párosítást, magyarán a likviditás fenntartását a pénz és tőkepiacokon. Ők kvázi a spreadre mennek, vagy legalábbis elérazódásokra, melyeket milliszekudomok alatt, naponta több ezerszer, ha nem milliószor hajtják végre. Ebben az is benne van, hogy párszor direkt megszívatják a népet pl beteszek nagyobb vételi vagy eladási ajánlatokat a bidre-vagy Ask-ra és az általad említett könyv szerint járnak el, vagyis pontosan az ellenkezőjét teszik.
Régebben ezeknek volt relevanciájuk, de manapság számunkra nagyon nehezen vagy egyáltalán nem értelmezhetőek (hisz mint mondtam, egyáltalán nem biztos, hogy bizonyos mennyiségek akkorák e, aminek mutatják őket, ugyanis el is tudják rejteni a megbízásokat!!! reserv orderekként például vagy egyesek iceberg ordernek mondják). Ennek kb annyi a haszna, mint a VIX indexnek, vagy éppen a részvényekben a float short mutatónak....maximum egységnyi valószínűségi pontként értelmezhetőek a részemről...szóval sztem ne pazarolj rájuk időt...én megtettem...
Új hozzászólás Aktív témák
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- Eladó Samsung Galaxy A52s5G
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE
- Eladó erős 1080p Gamer konfig Gamer monitorral
- LG 83G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest