- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhn
tag
válasz
Trailblazer #457 üzenetére
na sokadik újraindításra megjelent.
Akkor így ez megoldódott.
Viszont marha lassú, szval valszeg visszarakom a tplink routerre ezt az usb winyót.
Köszönöm a választ! -
mhn
tag
üdv!
Nekem tegnap cserélte a szolgáltató (PR Telecom) a modememet, egy ilyen összvér megoldásra.
- Néztem a fórum hozzászólásokat, de nekem az admin felülete sokkal primitívebb mint amilyen screenshotokat itt látok
- próbáltam a lan ip címet 192.168.0.1-ről 192.168.1.1-re állítani de valami hibát dobott és nem ment.
- találtam a hátulján usb portot (kék, ami alapján usb 3.0, viszont a papírján usb 2.0 host kifejezés szerepel)Alapvetően működik a hálózat, a lan ip átállítás sikertelensége sem gond, mert átraktam az eszközöket más ipre.
Viszont rádugtam egy WD külső vinyót de nem találok semmi infót, hogy azt hogy érem el.
Előtte egy TP link routerem volt + a külön modem. Ott nem volt ezzel gond.Szóval a kérdés, hogy hogy lehet elérni a routerre kötött usb eszközt?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Fotó állvány eladó
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest