- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
paci88
tag
válasz
Gubek-Einste #333 üzenetére
Igen, próbáltam azt is, hogy másik eszközt dugok ennek a helyére és az ment normálisan, ez viszont ugyanazt csinálta. Esetleg tudom cseréltetni vagy hogy működik ez a upc-nél?
-
paci88
tag
válasz
Gubek-Einste #331 üzenetére
Igen
-
paci88
tag
Sziasztok. Ilyen modemem van és az a problémám, hogy wifi-n megy a net viszont ha bedugom a laptopba a net kábelt akkor egy kis ideig megy aztán nem működik csak wifi-n. Sokszor azt írja ki, hogy az átjáró nem érhető el, egy idő után viszont már nem is érzékeli, hogy a kábel be van dugva, újraindítás után ismét megy, de csak nagyon rövid ideig és ezt próbáltam már másik laptoppal is és ott is ez volt a gondom. A google névszerver beállítást már megcsináltam, nincs változás, de nem találok rá semmi használhatót a neten ezért gondoltam írok ide hátha valaki találkozott már ilyennel.
Van rákötve dreambox és egy tp link router ami az emeleten van és megy minden folyamatosan csak laptopon nem megy így a net.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest