- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spacer
aktív tag
Amióta ez a szutyok van nálam a WD Live 20 percenként, filmnézés közben szétkapcsol, és azt mondja az arcomba, hogy a médiaszervert eltávolították, blablabla. Egy filmet ötször, hatszor kell elindítani.
Nem tudja valaki mit kellene beállítanom rajta, hogy ez ne történjen meg?Más: Hogy tudom beállítani, hogy a wifi pl. este kilenckor ne engedje netezni a fránya kölkömet? Néztem a parental controllt, de ott csak keyword-re és domain.re lehet belőni, a drágát.
-
spacer
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #50 üzenetére
Harom napja kaptam. Par alap dolgot allitottam be. Minek reseteljem?
-
spacer
aktív tag
válasz
#78121280 #41 üzenetére
Nálam tegnap óta helyreállt a rend.
Egyébként tuti, hogy nem böngésző hiba. Másik gépről is próbálkoztam. Nem állítgattam semmit, sőt még újra is indítottam tegnap mindent, és mégis szarul jött be az oldal. Aztán egyszercsak félóra múlva megjavult, és azóta minden rendben. -
spacer
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #37 üzenetére
Safari, aztán Chrome. De másfél óra múlva minden tördelés tökéletes lett, és nem állítottam semmit sehova.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest