Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
próbáld ki cukor és citrom nélkül. eleinte biztos, hogy nem fog ízleni, mert emgszoktad az édes-savanyú alapízt. de aztán miko ''megérzed'' az igazi ízét a teának, akkor már nem fog hiányozni. van néhány tea, ami igényli az ízesítést, de a többség szerintem nem. a sok cukor, sőt, a sok édesítő se használ.
úgy látom, a többség filteres teát iszik, gondolom kényelmi és időbeli szempontok miatt. nekem van egy nagyon praktikus vászon teaáztató, belteszem a szálas teát, és úgy forrázom le. majdnem mindennapos használat miatt meglehetősen sötét színű már. nem túl drága, és nem lesz a teának papíríze tőle. teaházakban lehet kapni. nagyon sok nagyon finom teát nem lehet filteres változatban kapni, érdemes kipróbálgatni ezzel is. de ha mindenképp filterest szeretne valaki inni, arra is van megoldás. ugyan nem túl olcsón, de lehet papírfiltert is kapni. én még nem próbáltam ki, lehet, hogy egyszer rászánom magam. van teagömb is, az enyém 8 cm átmérőjű, és nagyjából belőttem, hogyha az egyik felét majdnem megtöltöm teával, akko az egy liternyi készítéséhez elég. ez finomabb lyukú, mint a hagyományos teatojás, így a rooibush apró szálai se szöknek ki.
cornfake: sajnálom, hogy idén nem jött össze a közös teázás, talán jövőre több szabadidőm lesz.
a tea a leírás alapján szerintem vagy csokikrém-trüffel volt, vagy caffee latte.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Fogyjunk le!
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Google Home/Nest
- Fotók, videók mobillal
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Synology NAS
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest