Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
mszl
aktív tag
válasz
domerator
üzenetére
Szia!
Én sem profi módon teázom csak nagyon szeretem és mindig kipróbálom az újakat, hát van amikor inkább nem kellett volna, de ezekből is tanulok.
Cukrot én is csak ritkán használok és csak ha tényleg kell egy kis energia. pl tudom, hogy későn lesz kaja.... és így ha iszol egy jó erős fekete teát sok koffeinnal az jó vízhajtó és még a vércukor szintedet is leviszi a hirtelen koffein adag. És ha messze még az ebéd akkor kellemetlen lehet.
Amúgy a Defy topicban nem találkoztunk már??Igen nem ma kezdtem kb úgy 10-12 éve iszom válogatva magamnak teát.
Addig azt ittam amit elém tettek. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A kérdésedre válaszolva
lehet, hogy a 20 év távlatban nekem kicsit korai nekem, én a '76-os év szüleménye vagyok
)
Nagyon erős aromája szerintem csak a jó bergamottal ízesített Earl Grey-nek lehetett v esetleg a frissen bontott Jázmin aroma, de ezt ritkábban használják fekete teához. Szerintem egy jó Earl Grey lehetett, mert ezt már nagyon régen használják.A chai nagyon finom, de nem a király szerintem. Egy jó öreg puerh v. egy isteni oolong v. Darjeeling ez már inkább. A chai is sok nád cukorral jó és ezért is isszák indiában a napi energia segítségére ahol nics sok kaja (főleg sokat isznak arrafelé ahol soka majdnem éhező ember) így elég sok a cukorbeteg is indiában.
Üdv. Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- Hardcore café
- Sweet.tv - internetes TV
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Addig azt ittam amit elém tettek. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
lehet, hogy a 20 év távlatban nekem kicsit korai nekem, én a '76-os év szüleménye vagyok
)