Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
és egy-éves ízlések és pofonok...
ma itt volt tesóm meg a 2 gyereke. hirtelen jöttek, tehát nagyjából semmi innivaló nem volt itthon (sört meg bort inkább nem adok egy 9 és egy 4-éves gyereknek...), ezért főztem egy teát. abból is eléggé kifogyóban vagyok, legnormálisabbank egy karamellás redbush-t éreztem, mert az elég finom. le is forráztam, kellemes illat. kérdezem tőlük, hogy ízesítsem-e, mert tudom, hogy ők ízesítve isszák a teát. megkóstolták üresen, mondták, hogy ízesítsem. tettem bele cukrot, mézet és citromlevet, amíg többszöri kóstolás után azt nem mondták, hogy jó. ittak kb. 3 pohárral, több, mint fele ott maradt. elmentek, megkóstoltam... és kiborítottam
most már nem bírom meginni a limonádévá alakított teát, mert épp az az íz nincs benne, ami egy teát (jelen esetben egy karamellás rb-t) teává tesz. nagyon sajnáltam a feleslegesen elpazarolt füvet. tanulság: mindig legyen otthon 1-2 doboz gyümölcslé, ha esetleg vendég érkezik...
(ja, és az elől hagyott aszalt gyümölcseimet is megdézsmálták, és a critical mass-os matricámra is rápályáztak...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Thermalright Assassin X 120 V2
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
most már nem bírom meginni a limonádévá alakított teát, mert épp az az íz nincs benne, ami egy teát (jelen esetben egy karamellás rb-t) teává tesz. nagyon sajnáltam a feleslegesen elpazarolt füvet. tanulság: mindig legyen otthon 1-2 doboz gyümölcslé, ha esetleg vendég érkezik...