- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- VoLTE/VoWiFi
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
és egy-éves ízlések és pofonok...
ma itt volt tesóm meg a 2 gyereke. hirtelen jöttek, tehát nagyjából semmi innivaló nem volt itthon (sört meg bort inkább nem adok egy 9 és egy 4-éves gyereknek...), ezért főztem egy teát. abból is eléggé kifogyóban vagyok, legnormálisabbank egy karamellás redbush-t éreztem, mert az elég finom. le is forráztam, kellemes illat. kérdezem tőlük, hogy ízesítsem-e, mert tudom, hogy ők ízesítve isszák a teát. megkóstolták üresen, mondták, hogy ízesítsem. tettem bele cukrot, mézet és citromlevet, amíg többszöri kóstolás után azt nem mondták, hogy jó. ittak kb. 3 pohárral, több, mint fele ott maradt. elmentek, megkóstoltam... és kiborítottam
most már nem bírom meginni a limonádévá alakított teát, mert épp az az íz nincs benne, ami egy teát (jelen esetben egy karamellás rb-t) teává tesz. nagyon sajnáltam a feleslegesen elpazarolt füvet. tanulság: mindig legyen otthon 1-2 doboz gyümölcslé, ha esetleg vendég érkezik...
(ja, és az elől hagyott aszalt gyümölcseimet is megdézsmálták, és a critical mass-os matricámra is rápályáztak...)
Új hozzászólás Aktív témák
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI RC Pro drón távirányító (RC-RM510)
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC drón szett - garancia 2027.11. hóig
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 4 akku, koffer, szűrők
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
most már nem bírom meginni a limonádévá alakított teát, mert épp az az íz nincs benne, ami egy teát (jelen esetben egy karamellás rb-t) teává tesz. nagyon sajnáltam a feleslegesen elpazarolt füvet. tanulság: mindig legyen otthon 1-2 doboz gyümölcslé, ha esetleg vendég érkezik...