Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
és egy-éves ízlések és pofonok...
ma itt volt tesóm meg a 2 gyereke. hirtelen jöttek, tehát nagyjából semmi innivaló nem volt itthon (sört meg bort inkább nem adok egy 9 és egy 4-éves gyereknek...), ezért főztem egy teát. abból is eléggé kifogyóban vagyok, legnormálisabbank egy karamellás redbush-t éreztem, mert az elég finom. le is forráztam, kellemes illat. kérdezem tőlük, hogy ízesítsem-e, mert tudom, hogy ők ízesítve isszák a teát. megkóstolták üresen, mondták, hogy ízesítsem. tettem bele cukrot, mézet és citromlevet, amíg többszöri kóstolás után azt nem mondták, hogy jó. ittak kb. 3 pohárral, több, mint fele ott maradt. elmentek, megkóstoltam... és kiborítottam
most már nem bírom meginni a limonádévá alakított teát, mert épp az az íz nincs benne, ami egy teát (jelen esetben egy karamellás rb-t) teává tesz. nagyon sajnáltam a feleslegesen elpazarolt füvet. tanulság: mindig legyen otthon 1-2 doboz gyümölcslé, ha esetleg vendég érkezik...
(ja, és az elől hagyott aszalt gyümölcseimet is megdézsmálták, és a critical mass-os matricámra is rápályáztak...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OTP Bank topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- CES 2026: máris tekert egyet HBM4 memóriáján az SK Hynix
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
most már nem bírom meginni a limonádévá alakított teát, mert épp az az íz nincs benne, ami egy teát (jelen esetben egy karamellás rb-t) teává tesz. nagyon sajnáltam a feleslegesen elpazarolt füvet. tanulság: mindig legyen otthon 1-2 doboz gyümölcslé, ha esetleg vendég érkezik...