- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit GTR 3 Pro - szintkülönbség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
A mikrós víz szerintem is jobb ízű, mint a forralóban forralt. Nekem mondjuk bejön a munkahelyi tizenliteres ásványvízgépből jövő forró vízzel is.

Kipróbáltam a Twinings citromos zöld teáját mézzel - ebben a megfázós időszakban azt hiszem, pont tökéletesen egészséges keverék, és irtó finom.
Megyek nyomok is egy másodikat. 
Jut eszembe, olvastam egy cikket mostanában, mely szerint tudományosan bebizonyították, amit régóta sejteni lehetett, mégpedig az aszpartám rákkeltő hatását. Ráadásul mellékhatásként gyakran okoz fejfájást, ezt is kimutatták. [link] Rögtön eldobtam a Canderelt jó messzire, és pápá light kóla.
Még egy ok, hogy mézzel vagy édesítés nélkül igyuk a teát...
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo RC drón szett - 4/3-os Hasselblad kamerával
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4509, 100% Akksi
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Megyek nyomok is egy másodikat.
Még egy ok, hogy mézzel vagy édesítés nélkül igyuk a teát...