Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ariadne

őstag

válasz ngabor2 #115 üzenetére

Teljesen igazad van, nem is azért írtam, csak mert különlegesség, és nekem bejött. :) off : És nem írtam, hogy csóró ösztöndíjasként voltam ott, egyetemistaként paprikáskrumplit meg kuszkuszt főztünk a koleszban a villanyrezsón, örök élmény marad... :D

Egyébként most épp filteres ''hazai'' Twiningset iszogatok, van egy liladobozos ''infusion'' változata, amivel most futottam össze először, ötféle van benne, szvsz a blackberry-ginzeng-vanília nagggyon finom, meg a citrusfélés is. (Tetszik, hogy finom gyümteák, de nincs bennük fekete tea, nem ver tőlük túlságosan az ember szíve. :) )

És a személyes best of-örök mindent vivő a régebben nagymamám, ma apukám által házilag készített tea: menta (japán és bors), hársfa, édeskömény, kamilla, édesgyökér kombináció, legnagyobb része persze a menta. (Remélem nem hagytam ki egy alkatrészt sem.) Nagyon jó megfázásra, vagy csak télen esti melegedésre is, főleg cukor nélkül.

Ja, a fehér nekem sem ér meg annyit, kifejezetten erős túlzásnak érzem én is. ;) Lehet kapni valahol elviselhető áron? Még sosem láttam eddig, de jó lenne megkóstolni. Ez a debreceni üzlet yooooooonak tűnik, kedves fővárosunkban is jó lenne találni egy ilyet (biztos van).

A vörössel kapcsolatban bizonytalan vagyok, a dobozomon csak úgy volt, hogy ''red tea'' meg ''thé rouge'', olyan nagyon apró szálú alapban is vörös teafű, és frankó pirosas-barnás teácska lesz belőle. Ez ugyanarról a teacserjéről jön vajon, mint a fekete vagy más fajta? Én sajnos nem tudom, de érdekelne...

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák