Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Teljesen igazad van, nem is azért írtam, csak mert különlegesség, és nekem bejött.
off : És nem írtam, hogy csóró ösztöndíjasként voltam ott, egyetemistaként paprikáskrumplit meg kuszkuszt főztünk a koleszban a villanyrezsón, örök élmény marad... 
Egyébként most épp filteres ''hazai'' Twiningset iszogatok, van egy liladobozos ''infusion'' változata, amivel most futottam össze először, ötféle van benne, szvsz a blackberry-ginzeng-vanília nagggyon finom, meg a citrusfélés is. (Tetszik, hogy finom gyümteák, de nincs bennük fekete tea, nem ver tőlük túlságosan az ember szíve.
)
És a személyes best of-örök mindent vivő a régebben nagymamám, ma apukám által házilag készített tea: menta (japán és bors), hársfa, édeskömény, kamilla, édesgyökér kombináció, legnagyobb része persze a menta. (Remélem nem hagytam ki egy alkatrészt sem.) Nagyon jó megfázásra, vagy csak télen esti melegedésre is, főleg cukor nélkül.
Ja, a fehér nekem sem ér meg annyit, kifejezetten erős túlzásnak érzem én is.
Lehet kapni valahol elviselhető áron? Még sosem láttam eddig, de jó lenne megkóstolni. Ez a debreceni üzlet yooooooonak tűnik, kedves fővárosunkban is jó lenne találni egy ilyet (biztos van).
A vörössel kapcsolatban bizonytalan vagyok, a dobozomon csak úgy volt, hogy ''red tea'' meg ''thé rouge'', olyan nagyon apró szálú alapban is vörös teafű, és frankó pirosas-barnás teácska lesz belőle. Ez ugyanarról a teacserjéről jön vajon, mint a fekete vagy más fajta? Én sajnos nem tudom, de érdekelne...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Assetto Corsa EVO
- Villanyszerelés
- Path of Exile 2
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fujifilm X
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo tökéletes hibátlan álapotban eladó
- Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand's Samurai bőrkabát! Nagyon jó minőségű bőr!
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- DJI AVATA GYÁRI AKKUMULÁTOR ELADÓ
- DJI MINI 4 PRO FPV COMBO ELADÓ/ GARANCIA, CARE BIZTOSÍTÁS
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
off : És nem írtam, hogy csóró ösztöndíjasként voltam ott, egyetemistaként paprikáskrumplit meg kuszkuszt főztünk a koleszban a villanyrezsón, örök élmény marad... 
Lehet kapni valahol elviselhető áron? Még sosem láttam eddig, de jó lenne megkóstolni. Ez a debreceni üzlet yooooooonak tűnik, kedves fővárosunkban is jó lenne találni egy ilyet (biztos van).