- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Egy óra, két rendszer
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
up
senior tag
Ha az AnalogX programra gondolsz, már próbáltam, és nem ment. Azt hiszem, túl magas port számot használtam! Most, hogy írtad, megpróbáltam újra alacsonyabb porttal, és úgy tűnik, rendben van! Köszi! :) Bár a parancssorból leállítást és a logolást nem tudja, de így is megteszi.
Egyébként, ha valaki véletlen keveredik ide, ajánlom neki a különböző AnalogX programokat. Nagyon hasznosak, kicsik és ingyenesek: www.analogx.com. -
up
senior tag
Sziasztok!
Kellene nekem egy Windows (XP) alatt futó, egyszerű, csendes és ingyenes tcp port mapper. Nem baj, ha parancssorból vezérelhető, illetve legalább indítható/leállítható. Logolás sem árt, bár nem elengedhetetlen. Elég egyetlen port, kifelé, nem kell több (történetesen IRC-ről van szó). Tudtok valamit javasolni?
Eddig a kmint21 két programját próbáltam, a free változat elég fapados és valamiért nem működött, az Advanced TCP Logger 4.00 viszont jól ment, de regisztrációt igényel, és nincs erre 39 dollárom. Állítólag ~40 indítás után nem megy többet, de ezt nem tudom, mert még nem néztem ennyiszer :), valamint nem lehet az options-t piszkálni, ami gáz. És végül: nem indul automatikusan, gombra kell kattintani, így nehézkes a folyamatot automatizálni.
Ötletek? Tapasztalatok a témában?
thx
up
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vicces képek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Windows 11
- SkyShowtime
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bittorrent topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest