- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rozipapa
újonc
Sziasztok, egy 65C725-om van es olyan problemaval szembeszultem, hogy kulonbozo alkalmazasoknal delay van az audion. Eddig pl youtubeon nem vettem eszre, de ma lett vagy 1mp. Tudom, hogy van az audio delay gomb, de nyilvan nem szeretnem mindig minden film es video elott azt alligatni. Valakinek van valami otlete? Koszonom, Zsolt
-
Rozipapa
újonc
válasz
Vhiktor #9112 üzenetére
Szia, es koszi a valaszt! Az energia takarekos mod hol van? En csak ugy talaltam meg, hogy movie modban raalltam a contrastra es ott beirtam, hogy 1950 es ott a titkos menuben volt 1 ilyen. Ha Smart HDRban vagyok, akkor nincs contrast, ergo nem tudom beutni a kodot es belepni az ottani menube. Minden mashol ki van kapcsolva a dinamikus beallitas.
-
Rozipapa
újonc
Sziasztok!
Ma film nezes kozben HDR modban arra lettem figyelmes, hogy a sotet reszeknel leveszi a kepernyo vilagitasanak erosseget a TV, majd ha vilagosabb tartalom jon, akkor visszateszi. Probaltam utana nezni a dolognak, azt talaltam, hogy a video beallitasoknal a contraston allva ussem be, hogy 1950 es feljon 1 titkos menu, ahol kapcsoljam ki az energy saving modot. Ez movie modban ki is volt kapcsolva, ha Smart HDR-on vagyok akkor pedig nincs is ez a menu. Valaki tudna segiteni, hogy mi lenne a megoldas?TCL 65C725-om van!
Koszonom elore is! -
Rozipapa
újonc
Sziasztok!
En is vettem (reszben a forum hatasara) egy 65C725-ot, eddig meg vagyok vele elegedve. Visszaolvastam eleg sokat, nalam is kicsit latszodik az a feher csik a kulonbozo teszteken, de szerintem film kozben teljesen jo.Egy dologra nem jottem meg ra: mi lehet a gond, hogy a sony mx 1000xm3 bluetoothos fejhallgatomon csuszik a hang. Netflixen kb 0.3 sec, youtubeon szerintem jol mukodik. Kiprobaltam masik bluetoothos fulessel (egy under armour earbud) is, ott meg 2 mpt. csuszott a nexflix es 1et a youtube. Koszi! Zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest