- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple Watch
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
válasz
szoltan70 #39100 üzenetére
Mindenesetre furcsa. Én is C805 tulaj vagyok egy bő fél éve és v486 fw-el használom, de kifejezetten ilyen gondom nincs és nem is volt, bár egyetlen egyszer én is találkoztam ezzel a lilás képpel. (bővebben alább)
Egyébként egy Xbox Series S konzollal szoktam használni játékra és streamingre is gyakran a tévét. Streamingre azért mert folyamatosabbnak látom Xboxon a képet Netflixen és HBO-n, mint a tv saját rendszerén. Judder mentesebbnek látom én úgymond. Sokszor nézek DV és HDR10 tartalmakat. Utóbbit jobban preferálom, mert gyárilag az én tévémen valahogy "színesebb", mint a DV. Játék is előfordul, mostanában elég gyakran a gamepassnak köszönhetően mindig találok valamit .
Ezeket azért írtam le, hogy lásd nyüstölöm bőven a tévét, kap DV és HDR-t is szép számmal, konkrétan olyan problémám, mint neked nem volt. Más hiba, ami hasonló képhibát produkált egyszer volt.HBO Maxon tapasztaltam, hogy lefagyott léptetés közben az app (ekkor nem az Xboxot használtam, hanem a tv saját rendszerét). Ekkor kiléptem az adott filmből aztán ilyen lilás rózsaszínes lett az HBO app menüje, meg a betűk stb. Egy restart megoldotta (lekopogom) de furcsa volt. A képmód DV fényes volt. Azóta sem találkoztam ezzel a hibával és nem is szeretnék
remélem csak valami hülye bug volt az app miatt, de kísértetiesen hasonlított a kép a tiedre amit felraktál. Ennek már kb 1 hónapja, azóta nem volt gond. Hát nem tudom mennyire releváns ez neked, de gondoltam leírom, enni nem kér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Küszöbön az androidos PC-k
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen routert?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple Watch
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Lenovo LOQ 15AHP9 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 2,5 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest