- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
55DP600 - Egy ideje már bármelyik, netről letöltött 4K HDR-es mkv-t ha elindítom pendriveról vagy külső hdd-ről, akkor a TV belehal. A legutolsó, V466-os szoftver van rajta.
Ha rászánom azt a 3 órát egy sorozat epizódra és Handbrake használatával (x265 10 bit) újrakódolom csak a képsávot, akkor minden gond nélkül lejátssza a fájlt a TV, HDR-el együtt. Igaz így a végeredmény az eredeti fájl harmada méretben, de biztosan nincs sebesség gondja az USB3-as pennek vagy a külső HDD-nek, hogy ne bírná a bitrátát.
Nem jöttem rá mi a gondja az eredeti fájlokkal, azokat is ugyanazzal az x265-tel enkódolták, mint a Handbrake...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Kiskutya #7431 üzenetére
Köszönöm!
Kicsit megijedtem, mikor frissítés közben tükörképet láttam ahol jobbról balra íródtak a betűk, de aztán lefrissült.
Annyival lett jobb a helyzet, hogy most nem fagy bele a TV a filmbe, ki lehet lépni belőle. De ugyanúgy csak 2-3 másodpercet játszik le.
Mondjuk azt nem mondtam, hogy 2160P-s fájloknál van ez a probléma. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Üdv,
Az normális, hogy kb. bármi netről letöltött x265 vagy x265 hdr fájl lejátszásába egyszerűen belefagy a TV? 55DP600
Ilyenkor memória dump-ot is csinál a penre... A pen egy fasza usb3-as pen, ugyanezeket a filmeket a Samsung TV-k gond nélkül játsszák, szóval a pen kellően gyors.Azt szoktam csinálni, hogy kézzel újrakódolom ezeket a filmeket x265-be, akkor már lejátssza a TV csak hát az nem kevés idő, meg úgy már nem az eredeti képet látom... A TV-n az utolsó gyári FW van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged