Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kekegsm

    őstag

    válasz nickjames #11711 üzenetére

    Én a 43C725-re írnék, de ez inkább kiegészítés.

    Szeretem, tetszik, csak idegesítő, hogy sok dologban milyen fasz tud lenni ez a TV. Tudom hogy olcsó meg minden, de akkor is.

    -Ethernet csak 100mbit, a wifi csak a 2.4GHz frekit láttja, míg a 2013-as kiadású Samsung UE32F6400 tv gigabites ethernettel és kétsávos (bár csak N300) wifivel rendelkezik.

    -A médialejátszó egy fos kezelhetőség szempontjából. DNLA-ról játszok le, egy Synology NASról. Ha abbamarad a film, nem folytatja onnét, nem lehet beletekerni a filmbe, és még a filmek listája is dátum szerint rendeződik alapértelmezésben, és ha megváltoztatod a rendezést, nem jegyzi meg. Samsung tudta. (tudom, VLC meg Kodi meg Plex, nekem nem is probléma, de az asszonynak az már túl sok gombnyomás.

    -A főoldal tele van baszva mindenféle "csatornával", amit nem tudok törölni. Nem mondhatom azt, hogy én nem akarom látni a Google játékajánlásait például. Ez Google faszság, azt is tudom. Csak idegesítő. Mondják azt, hogy kifizetek 9999Ft-ot, és teljesen testreszabhatom.

    -1db USB port. Nevetséges. Samsungon 3 volt. Igaz, azok csak USB2.0, de egy tv-re nem is biztos hogy kell a gyorsabb.

    -A távirányító nemcsak hogy gombvilágítás nélküli, de legalább olyan szarok a gombok, hogy alig érzed sötétben, mit nyomsz. Samsungnál tök érezni vakon is az elrendezést.

    Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...

Új hozzászólás Aktív témák