- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@reeo
aktív tag
Sziasztok,
Adott egy tlc55c715 legfrissebb (gyári) FW-vel
Ma az IOS-es YT app nem akarta átküldeni a tv-re a videót, mondván a TV verziója nem elég friss ami biztonsági kockázat.
Mondom oké, lehet a YT appot kéne frissíteni, megnézem Play áruházban. Viszont az is eldöglik, azt mondja nincs Internet kapcsolat (pedig van)
Készüljek fel lelkileg, hogy ez ennyi volt, és már csak valamennyi ideig tudok vele szenvedni workaroundokkal, de hamarosan mehet a kukába ez a szar? -
D@reeo
aktív tag
Sziasztok,
TCL 55C715Nemrég gugli storebol frissítettem az appokat. Többek közt a kodit. Működött minden frankón.
ma viszont nem akar lejátszani semmi videót, azokat se amiket korábban igen. Se a kodi, se a gyari media player. Mintha elindulna a háttérben, mutatja mennyi van vissz a filmből de csak fekete képernyőt mutat mindkettő medialajatszo. Valakinek volt hasonloja? Áramtalanítas nem segített. Más módosítás nem volt. Köszönöm -
D@reeo
aktív tag
Sziasztok,
Van valami app vagy mód arra, hogy PIN lockot tegyek az okosTV részére a TV-nek (csak pin beírása után indítja a netflixet, mediaplayert, stb)?
Köszi
-
D@reeo
aktív tag
Hello. Csak nálam fosta össze magát a smarttube? Sehogy se tudom csatlakoztatni a tv-t (ha tv kóddal párosozik, csak villog a kis kék ikon, de nem indítja el a lejátszása, aztán meg ha átmegyek a levalasztasta és újra meg akarom osztani, akkor már nincs is ott a listában)
ios 13 latest ios, TV-n utolso fw, smarttube utolsó verzió.
gyari yt állót nem lehet egyszerűen reklám mentesíteni (premium nélkül)? -
D@reeo
aktív tag
& @N_A_S
Köszi, zseniális.
A gyári YT és YT Music gyakorlatilag kukázható is a rendszerről. Ugyan ez igaz a gyári Médialejátszóra is (Kodit használok helyette)
Van értelme amúgy törölni ezeket az appokat? Igazából a rendszert szeretném kicsit tehermentesíteni, gyorsítani, mert gyakran sokáig gondolkodik a 55C715, míg pl elindítja a Netflixet. Van valami praktika kicsit kukázni a rendszerről, hogy simábban fusson?
Vagy létezik CFW ezekhez a TV-khez? -
D@reeo
aktív tag
Sziasztok,
Ki mit használ a Youtube reklámentesítésére?
Elsősorban a telefonról átküldött videókból szeretném kigyilkolászni a reklámokat, tudom, hogy van sok alternatív YT app, de nem tudom, hogy lehetne a telefonról átküldött videókat azokban lejátszani.
A [Blokada] nyílt forráskódú reklámmentesítő jónak néz ki, esetleg ezzel van valakinek tapasztalata? -
D@reeo
aktív tag
válasz
Kiskutya #6877 üzenetére
#6871 mikrofon
#6872 belashx
#6875 Kiskutya
Köszi. A poszt megírás után találtam egy dinamikus kontraszt beállítást, azt kikapcsolva már jóval megnyugtatóbb volt a dolog. Átnyálazom még egyszer a menüt azok után amiket javasoltatok és csekkolom. FW ből a legutolsó van fent amit az FW kereső megtalált. Betat honnan érdemes letölteni? -
D@reeo
aktív tag
Sziasztok
TCL 55C715
Most érkezett meg, netflixet probaltam csak, de k. Idegesítően váltogatja a jelenetek közt a fényerot. Konkrétan látni , főleg a felirattal, szinte villog, hol sötétebb, hol világosabb a felirat. Ez ugye csak valami beállítás kérdése, segítenének kerlek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Formula-1
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest