Új hozzászólás Aktív témák
-
marcyman
aktív tag
válasz
boborján2 #20826 üzenetére
Köszi az infót. Én kifejezetten az "ingyen" is vehető digitális adókra gondoltam, amihez csak antenna kell elvileg (már nagyon rég néztem ilyesmit, de gondolom még léteznek). Csak tesztelni akartam, hogy hogy nézne ki a TV-n, de akkor ezek szerint neten keresztül ingyen nem lehet megoldani.
-
marcyman
aktív tag
Sziasztok!
Teljesen laikusként kérdezem, hogy milyen beállítások mellett tudnám kihozni a legtöbbet egy C805-ös miniled készülékből (itt a képminőségre gondolok főként) film nézésre (általában 4k, HDR illetve DolbyVision) és játékra? Sosem volt még okos TV-m és elvesztem a beállításokban. A filmeket Plex segítségével játszom le PC-ről, wifin keresztül.Másik kérdésem, hogy van valami mód arra, hogy mezei TV-t nézhessek android TV-n neten keresztül (tehát antenna meg bármilyen box illetve előfizetés nélkül)?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest