- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
KRoy19
őstag
válasz
bromi84 #1074 üzenetére
A motion interpolation az egy olyan funkció, ami a 24fps-el készült tartalmakban (majdnem minden így készül jelenleg) próbálja a mozgást folyamatosabbnak érzékeltetni, de nem tökéletes ez az eljárás( artifaktol és szappan opera hatást kelt) így sokan egyáltalán nem használják, de van akinek bejön.
Persze néztem boltban Samsung Qledes tv-ket és emlékszem, hogy azt gondoltam, hogy ennek de kurva jó képe van. A TCL-ről is ezt gondolom, szóval nem tudom melyik a jobb.
Ezt nyilván csak úgy lehetne megállapítani, ha mind a két TV-t bekalibrálva egymás mellé rakod és ugyan azokat a tartalmakat hasonlítod össze. De egyébként bizton állíthatom, hogy bármyelyik TV-t veszed meg végül, nem lesz az az érzésed, hogy ennek de szar képe van és a másikat kellett volna megvenni.
Igen van a sounbaron egy kb 3 inch átmérőjű kijelző ami mutatja az időt és a dátumot. Nem tudom tud e mást is, mert nem nagyon foglalkoztam vele.
-
KRoy19
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- OLCSÓ MONITOROK
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged