- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple Watch
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
Új hozzászólás Aktív témák
-
wallace 234
őstag
válasz
S.Zoliy #1625 üzenetére
X815 ön teljesen jól mennek, a YouTube és a Netflix, HBOgo is stabilan megy rajta! Képfrissités nos 4K eleve 60Hz így én nem érzem a 120Hz hiányát,Igazából meglepően jó a tv képe ezek ellenére, hogy nem 120hz es
Mivel elég jó a panel így a mozgás megjelenitése is teljesen jó!
-
dinnyesgabor
tag
válasz
S.Zoliy #1597 üzenetére
Az az igazság, hogy Az LG Nanocellás tv-je amíg IPS kijelzőt használ, addig még egy nem QLED-es sima led tv VA panellel is kontrasztosabb képet fog adni szebb feketékkel. Ha valaki nagyobb kontrasztot, és szebb feketét szeretne, VA panelest fog választani. Szépek az IPS színei, de egy VA paneles tv mindig kontrasztosabb lesz, és jobbak lesznek a feketéi, és szépek a színei.
-
Endor
csendes tag
válasz
S.Zoliy #1582 üzenetére
Én 2017 végén vettem sima LG-t, de másnap vittem is vissza, annyira gyenge volt a kontrasztja. Ez nagyon meglepett, mert a 2010-es LG tv-mnek sokkal szebb képe volt, bár az csak Full HD-t tudott. Ekkor nézegettem cserelehetőségként a drágább nanocellás változatokat, amik már jobbak voltak, de nem győztek meg annyira, mint egy Sony tv Triluminos kijelzővel, és inkább a Sony-t választottam akkor. Amúgy csak Samsung QLED tv-t láttam áruházban kiállítva, de annak messze jobb képe volt, mint az LG nanocell-nek. Lefogadnám, hogy a fenti TCL is sokkal jobb választás lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Hobby elektronika
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Facebook és Messenger
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged