- Mobil flották
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Yettel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
wallace 234
őstag
válasz
S.Zoliy #1625 üzenetére
X815 ön teljesen jól mennek, a YouTube és a Netflix, HBOgo is stabilan megy rajta! Képfrissités nos 4K eleve 60Hz így én nem érzem a 120Hz hiányát,Igazából meglepően jó a tv képe ezek ellenére, hogy nem 120hz es
Mivel elég jó a panel így a mozgás megjelenitése is teljesen jó!
-
dinnyesgabor
tag
válasz
S.Zoliy #1597 üzenetére
Az az igazság, hogy Az LG Nanocellás tv-je amíg IPS kijelzőt használ, addig még egy nem QLED-es sima led tv VA panellel is kontrasztosabb képet fog adni szebb feketékkel. Ha valaki nagyobb kontrasztot, és szebb feketét szeretne, VA panelest fog választani. Szépek az IPS színei, de egy VA paneles tv mindig kontrasztosabb lesz, és jobbak lesznek a feketéi, és szépek a színei.
-
Endor
csendes tag
válasz
S.Zoliy #1582 üzenetére
Én 2017 végén vettem sima LG-t, de másnap vittem is vissza, annyira gyenge volt a kontrasztja. Ez nagyon meglepett, mert a 2010-es LG tv-mnek sokkal szebb képe volt, bár az csak Full HD-t tudott. Ekkor nézegettem cserelehetőségként a drágább nanocellás változatokat, amik már jobbak voltak, de nem győztek meg annyira, mint egy Sony tv Triluminos kijelzővel, és inkább a Sony-t választottam akkor. Amúgy csak Samsung QLED tv-t láttam áruházban kiállítva, de annak messze jobb képe volt, mint az LG nanocell-nek. Lefogadnám, hogy a fenti TCL is sokkal jobb választás lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Mobil flották
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1 humoros
- Vezetékes FEJhallgatók
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Yettel topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest