- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainman72
nagyúr
válasz
zsotty4 #2205 üzenetére
Újabbnak újabb,2019!
Mind2 alap UHD panel
Kb egy szinten vannak,a fénnyesség elég kevés sztem,nem tudom világos szobába mennyire elég!
Az újabb tipusnak még gyengébb is!
Én inkább egy picit drágább Samsungot,Philipset vennék vagy akár az új Sharp BL2EA series!https://www.displayspecifications.com/en/comparison/e55712d358
Összehasonlitás! -
Piftuka
veterán
válasz
zsotty4 #2205 üzenetére
Az EMAG speciális eset. Ők ún. "Marketplace", tehát nem csak az általuk forgalmazott termékeket hirdetik a webáruházban, hanem rengeteg partner kínálatát is elhelyezik ott.
Kvázi úgy működnek termék értékesítésben mint az utazásközvetítők. (Amelyek utazási irodák által összeállított, nem saját utakat értékesítenek tovább, az utazási irodától kapott haszonkulcs fejében.)
Az ügyben még én is gyűjtöm az info-t, hogy a hazai fogyasztói jogrendbe ez hogyan illeszkedik, de én nem kedvelem. Nekem is van egy folyamatban lévő ügyem velük, mert a náluk vásárolt termék svájci gyártójához irányítottak, mondván "ők csak meghirdették a terméket, de azt a svájci gyártó, ill. annak szaküzlete szállította le".
És egyébként tényleg... Svájcból jött a csomag, a számlát is tőlük kaptam, még csak magyar nyelvű garancialevél és használati utasítás sem volt a termék csomagolásában. A garancialevél viszont a mindenhol feltüntetett 3 év gyári garancia helyett csak 2 évet ír.
Csakhogy én a fogyasztói szerződést mégis az EMAG-gal kötöttem, az ő webáruházukban regisztráltam, rendeltem, fizettem, ezért a többi "sallang" nem érdekel.
Summa summarum: ha a termék adatlapján azt látod, hogy "Forgalmazza: az EMAG", akkor elméletben minden szempontból velük vagy jogviszonyban, és megkerülted a Marketplace-t.
Én ilyen drága terméket biztosan nem tőlük vennék. (Mert amíg működik, addig minden szuper... csak aztán, amikor jön egy esetleges garanciális ügyintézés, meg az azzal járó idegeskedés... Kinek hiányzik mindez?)
Ha TCL tévéről van szó, akkor Media Markt, ahol szóba sem jöhet, hogy nem importőrtől vásárolnak, tehát biztosan megkapod az 5 év jótállást. -
rainman72
nagyúr
válasz
zsotty4 #2198 üzenetére
https://www.displayspecifications.com/en/model/a813a7c
2017s model,alap panellel!
Valszeg egy 200ezressel többre mész!
De az idei Samu 65tu7002 és 7102 is van akcióba 200 alatt,az sztem jobb deal!
De ha nem akarsz sok pénz költeni akkor lesz egy nagy tvd!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged