- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gyépés #15562 üzenetére
Na, ez teljesen érthető. Én sem bízom a kínaiban, de ennyiért hagyományos LCD sem rossz választás, így úgy voltam vele, olyan amilyen, majd meglátjuk. Az árhoz képest nem rossz, amit kaptam, de pl netre biztosan nem fogom kötni.
Van még egy Hisense mosógép is, kb két hónapos. Belépő Indesitet nem kaptam meg ennyiért, ez meg 1400-as centri, inverteres motor, gőzfunkció, dob tisztító program, zokni stop ..., és a többi extra nyüansz .... Jah, és a B energia osztály
Az árhoz képest mindkettő bőven hozta az elvártat. (£299 volt a mosogép, £399 a TV) Bóvli kategória árért rendesen kaptam egy alsó/közép kategóriás eszközt. -
törölt tag
válasz
gyépés #15559 üzenetére
Igen, én is ezt mondom, hogy azért annyira nem érdekel a dolog, mert könnyedén kikerülöm a HDR tartalmakat.
Mondjuk a Samsungos választást így sem értem, hiszen lehet jobbat, olcsóbban, és a DV-t is tudja, bár igaz, az nem Samsung. Na de nem akartam kukacoskodni, csak megjegyeztem, ha már szóba hoztad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Mini-ITX
- Call of Duty: Black Ops 6
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged