Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Popup boltot nyitott a Dreame a Westendben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gyépés
üzenetére
Na, ez teljesen érthető. Én sem bízom a kínaiban, de ennyiért hagyományos LCD sem rossz választás, így úgy voltam vele, olyan amilyen, majd meglátjuk. Az árhoz képest nem rossz, amit kaptam, de pl netre biztosan nem fogom kötni.
Van még egy Hisense mosógép is, kb két hónapos. Belépő Indesitet nem kaptam meg ennyiért, ez meg 1400-as centri, inverteres motor, gőzfunkció, dob tisztító program, zokni stop ..., és a többi extra nyüansz .... Jah, és a B energia osztály
Az árhoz képest mindkettő bőven hozta az elvártat. (£299 volt a mosogép, £399 a TV) Bóvli kategória árért rendesen kaptam egy alsó/közép kategóriás eszközt. -
törölt tag
válasz
gyépés
üzenetére
Igen, én is ezt mondom, hogy azért annyira nem érdekel a dolog, mert könnyedén kikerülöm a HDR tartalmakat.
Mondjuk a Samsungos választást így sem értem, hiszen lehet jobbat, olcsóbban, és a DV-t is tudja, bár igaz, az nem Samsung. Na de nem akartam kukacoskodni, csak megjegyeztem, ha már szóba hoztad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- ASUS ROG Ally
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Óra topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Valami baja van a tápomnak
- Kuponkunyeráló
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- SAMSUNG (QE75QN95A) 190CM 4K NEO QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor