- iPhone topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisztián42
kezdő
válasz
Anubris #38699 üzenetére
Szerintem tökéletes.
Én 3.5m nézem kb.
Szép mozis élményt ad.
75ös is elég lehet de azért, hosszabb távon jobb a nagyobb.
Ugye 5-7 évvel ezelőtt 3.5m-re az ajánlott 55-65col volt. Szerintem 2év múlva a 98colosok lesznek előnyben. Már a fórumon van aki 98colost használ, ha jól emlékszem 3-4m-ről. Úgyhogy a 85 az ideális. -
-
kokokka
addikt
válasz
Anubris #38692 üzenetére
Az oldalról azt jelenti, hogy nagyon oldalról. Amit írsz az teljesen szemből lesz. Nekem is így van, 250-es a kanapém, és nekem is 85C765-öm van. A feleségem kanapéja van oldalt a TV-hez képest, de még onnan is jó a kép. Ahonnan ő nézi, az kb. 45 fokban van a TV közepéhez képest, ott még biztosan nem romlik a szín. A TV meg tökéletes, ha ez mellett döntesz nem fogod megbánni.
-
Krisztián42
kezdő
válasz
Anubris #38688 üzenetére
A 85c765 jó tv nekem az van.
Hátránya oldalról nézve nagyon torzúl csak szemből vagy nagyon minimálisan oldalról nézhető.
Tükröződik de ezt a nagy fényerő egyensúlyozni tudja.
Ps5 mellé tökéletes választás lehet tudja a 4k 120hz.Ár kategóriában jobbat nem nagyon lehet kapni.
Amennyiben bele fér még a 855öt ajánlom de az jóval drágább. Esetleg még az új modellek között érdemes nézelődni.
Kb ilyen a képe hdr ben bár mobilról fotózva nem adja a legjobb minőséget. Ki indulásnak jó lehet a kép. De mi denképpen menj el egy szaküzletben és nézd meg élőben is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest