- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
-
Gent56
friss újonc
válasz
Gent56 #35320 üzenetére
Egyébként a TV nagyon tetszik 65-ös átlag felhasználónak ár-érték arányban a legjobb szerintem, ha nem 10-en ülik körül, mert a betekintési szöge tényleg elég gyenge, de nagyon klasszul be lehet állítania a képét. Féltem, hogy sehol se lesz a Plazmához, de kellemesen csalódtam.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Gent56 #35317 üzenetére
Akkoriban még nem volt, vagy inkább nem foglalkoztak a jogi aggályokkal. Jelenleg nincs igazán általános szabályozás arra, hogy az adott készülék/márka szabadon rögzíthet -e adásokat, de már nem mindenhol elérhető.
Vagy egyáltalán nincs erre lehetőség, vagy hivatalosan nem elérhető, de szerviz menüből bekapcsolható (nem TCL -nél), vagy engedélyezett.
Valószínű a vége úgyis az lesz, hogy ezt az opciót teljesen ki fogják nyírni. Vagyis a szolgáltatók kezébe helyezik a döntést arról, hogy melyik adás rögzíthető, és melyik nem. Egyéni megállapodások alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BlackMagic Design Atem Mini/// Üzletből // Számlával és Garanciával
- Epson EH-TW610 Full HD Projektorok, eredeti lámpával, kevés lámpaórával!
- Eladó: Bowers & Wilkins PX7S2e - garanciás
- LG OLED 65 C1 4K 164cm 120Hz
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest