Hirdetés
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Én 65" nézek 3,5-4m-röl. A szemem nem 100%-os, de nem is nagyon rossz. Mégis látom a különbséget 1080p és 4K között. Persze ez csak a jó minöségü 4K-ra vonatkozik. Olyan is van amikor egy jó 1080P jobb mint egy rossz 4K. Amúgy a TV igazi elönye és tudása tényleg a minöségi 4K DV tartalomnál jön ki. Amikor először ilyen filmet láttam ezen a TV illetve a c715-ön, akkor nem hittem a szememnek. Alaposan meg kellett néznem közelebbről is. Biztos van ennél mégjobb megjelenítő de számomra minőségi tartalommal ez már pazar és szemet gyönyörködtető.
Egyébként meg az sem mindegy mivel skálázzuk fel a tartalmakat 4K-ra. pl az Nvidia Shield-em nagyon szépen skálázza fel a normális 1080p-t. Alatta meg csak azok a gyerekmesék vannak, amik nem lelhetőek fel nagyobb felbontásban. Többször kipróbáltam és Shield-del sokkal szebb eredményt kapok, mintha ugyanazt az 1080p-t közvetlenül a TV-n nézem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor