Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
mikrofon
üzenetére
Ezeket én a v625-ös szoftverrel tapasztaltam. Nálam akadt a 4K Videó a youtube-ban. A kodi meg összeomlott. Használhatatlanul lassú lett...
Mikor ezt tapasztaltam, akkor kipróbáltam a gyári youtube app-on is, ilyen természetfilm szerű 4K-s videókkal és azok is akadtak. Ez alatt nem arra gondolok, hogy meg meg döccen egy-két képkockára, vagy nem a film és a kijelző frekvenciakülönbsége miatti akadás lett volna, ha nem szaggatott a kép és a hang.
Nekem maga az android gyári rajta. Csak a Kodi-t, a SmartTubeNext youtube klienst, surfshark vpn klienst és egy file explorer-t telepítettem rá. Semmi mást. A gyári szoftverek-et nem piszkáltam. Aztán le is töröltem ezeket mind.
De ma este újra kipróbálom csak a 4K youtube videot. Most már kíváncsivá tettetek, hogy mi
lehet. Elötte pedig felrakom a legfrisseb V636 firmware-t.Az internet sebességével elvileg nem lehet ba, mert 500Mbit/sec és VPN-nel is tudni szokta a 200-300Mbit/sec-et. De nyomok erre is egy tesztet....
Szerk:
Egyébként azért nem foglalkoztam ezzel ennyit, mert az androidos tvbox-os topikból számomra az ismert, hogy normális videók lejátszására android alatt elég jó hardver és jó gyári android is kell. Ez meg elég ritka. Emiatt elterjedt az androidos tvbox-okon lecserélni az androidot CoreElec-re mert azzal jól megy. Gondoltam ez igaz a TV-kre is így nem piszkáltam, mert úgy sem tudja azt amit nekem kell....
Egy érdekes irány lehetne, hogy ezeken a TV-ken CoreElec vagy LibreElec szoftvert futtatni android helyett....
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Windows 10
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Vhiktor