- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Magisk
- A Watch6 teszteli a Wear OS 6-ot
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
Kiskutya #3708 üzenetére
Abszolút OFF topik, de eszembe jutottál, hogy egyszer atmos stb és gondoltam megosztom, hogy van egy ilyen opció [link]
TV-t val sosem vennék használtan vagy outlet-ből, de hangkeltőt miért ne és Én pont így vettem a Q90R-t kb hasonló áron. Ha soundbar akkor több ilyen opció sajnos nem létezik és nem is lesz, mert pl ennek a kiváltó Q950T-je vagy 450-500k az idei túlárazottság mellett, de az meg már vicc.
Ha esetleg felkeltette volna az érdeklődésedet egy kérdést meg érhet, hogy forgalmazóként, hogy áll a 14 napos termék visszaküldési sztorihoz -
Gino20
őstag
válasz
Kiskutya #3708 üzenetére
Van alternatíva [link] de ez egy minimum ilyennel [link] több mint fél mill. Sajnos már nem lennél jó helyzetben atmos-os hangprojektor esetén aminek vannak szatellit hangfalai is, mert jelenleg kb csak ez kapható [link] , de 400-at szerintem ez már tényleg nem ér meg, főleg, hogy tesztek alapján még el is marad a 19-es Q90R-től. Igaz ha az ember nem tart az outlet-től, akkor van egy jó alternatíva [link] (tőlük vettem a Q90-est, az N950 meg gyakorlatilag pontosan ugyan az EARC nélkül). Atmos-t úgy tudnám leírni, hogy azért ritka az amikor konkrétan felülről hallom a hangot, inkább azt mondanám, hogy vertikálisan is baromira ki tudja szélesíteni a hangteret, de ez is baromi élvezetes tud lenni.
Egyszer azért a linkelt JAMO szettre lehet beruházok
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged