- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- LTE frekvenciák
- Milyen USB töltőt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
Nem csak a C meghajtót, hanem bármilyen meghajtót, vagy mappát meg tudsz osztani.
#36980 boborján2: Direkt írtam így, mert emlékeim szerint (szerencsére több éve csak vitruális gépen van windows-om egy régi projekt miatt, az is Windows 7) a Windows nem nevezi meg a protokollt, csak egyszerűen megosztást mond (most direkt elindítottam a kedvedért a virtuális gépet):
Én pedig nem akartam a kollégát samba szóval megkavarni. Igaz, a Kodi majd azt fogja neki mutatni, mint lehetőség, de gondoltam azért a Windows hálózat megnevezés ott már egyértelmű lesz:
#3698 Atla: jobb egérgomb a megosztani kíván mappán, majd megosztás (vagy esetemben angol nyelven sharing). Vagy ahogy az én képemen látható: jobb egérgomb a mappán, tulajdonságok és Megosztás (vagy nálam angol windows miatt Sharing fül. Majd ott Megosztás (nálam Share) gomb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged