- Fotók, videók mobillal
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz G-Bali #32758 üzenetére
+1
Igazi svájcibicska. Sokáig úgy voltam vele, hogy minek nekem, aztán mióta van, ahogy írod, nagyon hiányozna, ha nem lenne.Ha nagyon az érdekel, hogy hibát keress, akkor a leggyakrabban használt jelenetek a 3 test probléma sorozatnak a 8. részben a 7. perctől kezdődő jelenete, mikor a zöld mezőn közelít az épület felé a kamera. Ekkor a jelenet kezdetén a jobb oldali bokrot ha figyeled, ott lehet egy pillanatra beakadás. Illetve mikor a kastélyhoz és, akkor a benti jelenetnél mikor nyitja a csaj az ajtót.
Másik sokszor emlegetett jelenet a Vérapó című filmben 29:55-től mikor a fenyőfék között megy és a végén kilép a két fa közül. Ott vannak akadások a séta közben, plusz egy nagyobb akadás mikor a 2 fa közül kilép a végén.
Továbbá a Dűnéből is van egy jelenet. De ezeket a videókat egyik fórumtárs szépen egy csokorba is gyűjtötte és le tudod tölteni. Ebben a hozzászólásában találod a linket: [link]
Van akinek sosem volt rossz, van akinek van rá megoldása (pl nekem az újra elindítás), van aki mindent megpróbált és úgy sem jó, van akinek meg ha 3 FPS-el játszanád le, akkor sem mondaná, hogy akad .
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest