Hirdetés
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenicsab
tag
válasz
Celtis
üzenetére
"felhős IPS paneles tv szintjét hozza. Nagyon vicces a local dimming. Van egy állandó alap fény és foltokban világosabb a képernyő, illetve nem azok a zónák világosodnak ki, ahol a világos tartalom van."
Nálam dettó , ua. a helyzet, amióta visszajött szervízből, olyan mint ha a tv teljes hátsó részét cserélték volna ki egy bontásosra, az lcd maradt szerintem mert avval a gyári fóliával kaptam vissza amivel elküldtem, a tv 65c805 a menü viszont 75c755-öt mutat, ami egy nagyobb tv bontására utal, ekkor még v028 fw volt rajta.
A local D broblémán nem segített semelyik frissítés sem, a képernyő alsó felén durvább a jelenség, olyan mintha minden zóna
eggyel lejjebb működne , vagy a zóna kábelkötegeit összecserélték volna a vezérlő panelen?!
Nem tudom visszaküldjem-e még, mert félek egyre rosszabbat adnak majd vissza.
U.i: nem bekapcsos volt előtte egy pendrv. hibából kifolyólag.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055, 100% Akkumulátor
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor