Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- iPhone topik
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morph76
senior tag
válasz
Brandynew
üzenetére
Barátom! Az van, hogy ennyiért elb@szott jó vétel! Nekem is ilyen tv-m van ide s tova 2 éve. A legjobb lcd tv-m eddig. A fejem verem a falba, hogy így elértéktelenítik. Én még majd 800e-ért vettem 5 év garral. Most meg, ha el akarnám adni, úgy hogy semmi baja sem tudnék a jelenlegi árak mellett 350-nél többet kérni érte! Elképesztő! A legjobb vétel talán...
-
Imi1981
veterán
válasz
Brandynew
üzenetére
A tévét indítod újra vagy a fire stick -et? Ha a fire stick -et akkor nem a tévé hibája hanem a fire stick hiba ( fire stick 4k max 2023 van nekem de youtubeozni pont nem szoktam rajta így nem tudom) . Ha a tévét kell újraindítani, hogy megjavuljon akkor ajánlom kikapcsolni a gyorsindítást a tévé energiatakarékos menüben ( valami hasonló a neve). Én is kikapcsoltam mert gyorsindítással előjönnek pici hibák. Igaz így kicsit lassan kapcsolódik be de nem vészes szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Linux kezdőknek
- Villanyszerelés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor