- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parmezan77
junior tag
válasz
Tajték #18411 üzenetére
Laptopon beálítod a media megosztást (csinálsz belőle egy DLNA media szervert). Ehez van anyag a neten, hogy kell csinálni, rengeteg. TV-re telepíted a Vimu-t(fizetős de szerintem megér 1500 forintot) vagy a Kodit (ingyenes). Ezek mind lejátszák a DV tartalmat. Jó a TV saját lejátszója, csak úgy vettem észre, hogy az nehezebben bufferel, és megesett, hogy volt 1-2 beakadás. Kell egy legalább 100MBit/sec belső hállozati kapcsolat, azzal már jól elboldogul. Ha külső felirattal akarsz filmet nézni akkor viszont kelleni fog a Plex. Nekem azzal anyi volt csak a gondom, hogy néha összekutyulja a tartalmakat (mondjuk nekem 3 külön tárhely van a gépemhez csatlakoztatva
)
-
mikrofon
veterán
válasz
Tajték #18411 üzenetére
Igen az is működhet. Ehhez kell média lejátszóalkalmazás amit ajánlotak. Én mondjuk a Vimu Media Player for TV szoftvert ajánlom. Kodi is jó csak akkor az DV képes változatot kell letöltened .
Amúgy még csak nem is biztos hogy kell pendrive, mert hálózaton is megoszthatod és így is le tudod játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- E-roller topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest