Hirdetés
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alc
tag
válasz
pepimama
üzenetére
A merevlemez milyen kábellel van rákötve a tvre? Rendes masszív "vastag" usb kábel, vagy csak valami vékonyabb? Mert nálam 2 Tb merevlemeznél ez gond volt, hogy nem rendes vastag usb kábellel dugtam rá a tvre, hanem egy vékonyabbal, és mindjárt volt fagyás is. (C728) Végül nem tetszett, hogy ott van a tv alatt, és ment inkább a routerre ez a winyó, onnan meg látja a tv is.
-
sortiefish
tag
válasz
pepimama
üzenetére
"TCL 58P635 - lehet azért van ez, mert ez belépő modell és csak a drágábbak tudják akadásmentesen ezt? (bár sehol se írják, hogy ?GB RAM)"
Ha van kedved szórakozni a TV-vel tedd fel a Play Store-ból az AIDA64 nevű programot egyszerűen meg tudod nézni, hogy mennyi ram vagy milyen cpu van benne.
De, biztos nem a tévéddel van gond. Keress a fórumon valakit akinek P635-je van és kérdezd meg nála, hogy működnek azok a dolgok amik nálad nem. C728-on nem találkozom egyik problémával sem amivel te igen. -
sortiefish
tag
válasz
pepimama
üzenetére
Kifogytam az ötletekből.
Jónak kellene lennie a 2TB külső merevlemeznek is akadásnak és fagyásnak sem szabadna lennie. Nekem 1TB-os van és nincs vele semmi gond. A videókkal lehet inkább gond amit le akarsz játszani vele a formátummal. Nem értek hozzá én sem. 720p vagy 1080p-nél H.264 kiterjesztésút 2160p-nél meg H.265 más néven HEVC formátumot keress és kezeli a TV.
Biztos, hogy nem a P635 a gond valami más lehet.
Adatot ki kellene tudj írni bármit, bármekkora méretút a külső merevlemezre NTFS-re formázva ez megint valami anomália nálad mint a 64GB pendrive-nál, de így itthonról nem tudom, hogy mi okozza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- TCL LCD és LED TV-k
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Milyen processzort vegyek?
- Asztalos klub
- Path of Exile (ARPG)
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- LEGO klub
- További aktív témák...
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- SAMSUNG (QE75QN95A) 190CM 4K NEO QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Elden Ring PS5 játék
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor