- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Magisk
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
KRoy19
őstag
válasz
bromi84 #1074 üzenetére
A motion interpolation az egy olyan funkció, ami a 24fps-el készült tartalmakban (majdnem minden így készül jelenleg) próbálja a mozgást folyamatosabbnak érzékeltetni, de nem tökéletes ez az eljárás( artifaktol és szappan opera hatást kelt) így sokan egyáltalán nem használják, de van akinek bejön.
Persze néztem boltban Samsung Qledes tv-ket és emlékszem, hogy azt gondoltam, hogy ennek de kurva jó képe van. A TCL-ről is ezt gondolom, szóval nem tudom melyik a jobb.
Ezt nyilván csak úgy lehetne megállapítani, ha mind a két TV-t bekalibrálva egymás mellé rakod és ugyan azokat a tartalmakat hasonlítod össze. De egyébként bizton állíthatom, hogy bármyelyik TV-t veszed meg végül, nem lesz az az érzésed, hogy ennek de szar képe van és a másikat kellett volna megvenni.
Igen van a sounbaron egy kb 3 inch átmérőjű kijelző ami mutatja az időt és a dátumot. Nem tudom tud e mást is, mert nem nagyon foglalkoztam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- Samsung QLED The Frame QE32LS03CBU! Bontatlan! 3 hónap pénzvisszafizetési garancia!
- SAMSUNG (QE75QN900D) 190 CM NEO -QLED SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG 55UT80003LA 55 colos UHD AI UT80 4K Smart TV Magic Távirányítóval!
- TCL 55C805 - 55 col 4K QD-MiniLED 144hz
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest