- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KRoy19
őstag
válasz
bromi84
üzenetére
A motion interpolation az egy olyan funkció, ami a 24fps-el készült tartalmakban (majdnem minden így készül jelenleg) próbálja a mozgást folyamatosabbnak érzékeltetni, de nem tökéletes ez az eljárás( artifaktol és szappan opera hatást kelt) így sokan egyáltalán nem használják, de van akinek bejön.
Persze néztem boltban Samsung Qledes tv-ket és emlékszem, hogy azt gondoltam, hogy ennek de kurva jó képe van. A TCL-ről is ezt gondolom, szóval nem tudom melyik a jobb.
Ezt nyilván csak úgy lehetne megállapítani, ha mind a két TV-t bekalibrálva egymás mellé rakod és ugyan azokat a tartalmakat hasonlítod össze. De egyébként bizton állíthatom, hogy bármyelyik TV-t veszed meg végül, nem lesz az az érzésed, hogy ennek de szar képe van és a másikat kellett volna megvenni.
Igen van a sounbaron egy kb 3 inch átmérőjű kijelző ami mutatja az időt és a dátumot. Nem tudom tud e mást is, mert nem nagyon foglalkoztam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vhiktor