- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
belan
addikt
Hat néztem videót tényleg más kategória a c845 mint c805, hátulja is minőségibb mint c805-nek, jól néz ki hogy hátulján van hangfal . Van egy Srác beszélgetek vele neki csak x2 proci lenne jó , PC módba van alacsony kesleltetéssel, az X1 és varians nem tudja olyankor a local dimminget, míg az X2 tudja. Illetve a rossz diming kezelés , és azt írta meg azt sötét módban elég felhős lenne kép hát nem tudom , ha valóban jött rá frissítés lehet jobb helyzett viszont én konzolon használnám !
-
belan
addikt
-
belan
addikt
Azt szeretném kérdezni ha össze jön c845 tudom él rá a gyári garancia de kupon kedvezménnyel vettem és a 5 év garanciát is tudom majd érvényesíteni rá ?így is hogy 10 százalékkal olcsóbban vettem meg ?
-
-
belan
addikt
Na rendeltem egy 55c845 is ha x2 processzorral kapnám jó lenne be húznám a 5 év garit is király lenne
261 ezer így tv-t . Ha ki hozzak megnézem dobozt ha x1 van rajta megy vissza azonnal vagy futár úgy is hív meg mondom nézze meg dobozon hogy rajta van x2 akkor jött küldtek . Ha x1 marad c805 azt veszem át !
-
belan
addikt
Valaki rendelt emagtol c845 tv-t x2 procival kapta ? Mert most 55c845 annyiba kerül mint 55c805 . Meg rendelnem átvételekor meg meg nézem hogy dobozán rajta van x2 és ha x1 van rajta vissza küldöm max .
-
belan
addikt
válasz
lakomester #30295 üzenetére
Újat kaptál tuti . Elméletileg néztem és alza meg emag is jelzi ha bontott újracsomagolt olcsóbb a ára is .
-
belan
addikt
válasz
Pendragon911 #30290 üzenetére
Elméletileg 55 col tol felfelé mindegyiken van ,50 colon nincs .11hh köszi a infót
remelem nálam is miden rendbe lesz c805 rendeltem én is tőlük !
-
belan
addikt
válasz
lakomester #30288 üzenetére
Elméletileg 55,65 rajta kenne lennie lehetséges 50colt jobban megtudod fogni mert kisebb , de elméletileg azért van az ott hogy ha meg fogod kijelzőt ne sérüljön. Most néztem egy videót nem c805 volt de tcl 50 col és ott nem volt rajta a hungarocell .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest