- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mire mész a tcl garanciájával, ha az első nap falhoz vágod ezt a vackot? Semmilyen szifon 7 nem ér 90-et akárhány gigás. Tehát nem is veszek túlárazott telót. A 32 nekünk elég, fér a felhőbe. Ne ragadj le a konkrét példánál.
Pusztán arra próbáltam rávilágítani, a fenti készülék esetében tartalmatlan az “új, garanciás” mantra. -
törölt tag
A tesztelt készüléknek konkréten egy szimpla hívástól bevérzik a szeme, tehát a "szabadság" "okosfunkciók" csak illúzió. Csak egy példának írtam a szifont, valszeg egy 4-5 éves androidos készülékkel is jobban jár a vásárló, mint ezzel. Nyilván kockázat egy használt teló, de ez újonnan tuti bukta. Van a használhatóságnak egy minimuma, amit ez nem ugrik meg sajnos.
Az meg, hogy ki milyen árat álmodik a használt készülékéért, egy dolog mert annyit ér amennyit megadnak érte. Én a jófogáson vettem 40-ért a 32 gigás goldot, egy aksi csere meg beszéd hangszóró csere óta műkszik. Otthonra meg ott az ipad, ami jóval olcsóbb volt mint bármely szifon. -
törölt tag
válasz
moleculez #42 üzenetére
Persze apléék nem árulnak új telót mostmár kb 1000 dolcsi alatt. Viszont kb 5-6 évig nem engedik el a készülékek kezét, emiatt egy 4-6 éves megkímélt készülék jó alternatíva egy ilyen izével szemben. Páromnak egy 7 plusz van, aksicsere után kifogástalanul használható készülék. Nem volt szívünk fél milkát leperkálni egy új szifonért még részletre sem. Ez cakpakk megvolt 50 körül és jóccakát.
-
törölt tag
Szerintem tévedésben vagy, egy hat éves készülék valszeg nem dadog ennyire, mert jó 4-6 éves android fut rajta. Ahhoz képest ezt az új androiddal hasba lőtték és hagyják elvérezni. Simán visszasírnád a régi telódat. Egy ilyen készülékkel szemben pl egy használt szifon 6s sokkal komfortosabb élményt nyújt. Ez esetben nem sokat nyom a latban a “ dehát ez új készülék garanciával” szlogen sem, mert ez HASZNÁLHATATLAN elektronikai hulladék. Ilyesmivel csak a márkanevet ássa el a tcl, mert ez mondjuk eszedbe jut majd tévé vásárláskor is “kell a fa..omnak, volt ilyen telóm, gyerünk tovább”.
-
törölt tag
Hát occónak occó, de kár hogy az android go is térdre kényszeríti. Egy ilyen kategóriás készüléknél szerintem vállalható a kijelző meg a sok butítás, de tényleg nincs egy olcsó soc, ami a gót képes futtatni legalább az alapfunkciók tekintetében? Valszeg a gugli sem töri magát, hogy te egy öt éves, pláne olcsóbb készülékkel valamit kezdhessél. Ha ezt itt ennyi forintért adni lehet, gyakorlatilag szinte nulla közeli a bekerülési költsége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged