- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mire mész a tcl garanciájával, ha az első nap falhoz vágod ezt a vackot? Semmilyen szifon 7 nem ér 90-et akárhány gigás. Tehát nem is veszek túlárazott telót. A 32 nekünk elég, fér a felhőbe. Ne ragadj le a konkrét példánál.
Pusztán arra próbáltam rávilágítani, a fenti készülék esetében tartalmatlan az “új, garanciás” mantra. -
törölt tag
A tesztelt készüléknek konkréten egy szimpla hívástól bevérzik a szeme, tehát a "szabadság" "okosfunkciók" csak illúzió. Csak egy példának írtam a szifont, valszeg egy 4-5 éves androidos készülékkel is jobban jár a vásárló, mint ezzel. Nyilván kockázat egy használt teló, de ez újonnan tuti bukta. Van a használhatóságnak egy minimuma, amit ez nem ugrik meg sajnos.
Az meg, hogy ki milyen árat álmodik a használt készülékéért, egy dolog mert annyit ér amennyit megadnak érte. Én a jófogáson vettem 40-ért a 32 gigás goldot, egy aksi csere meg beszéd hangszóró csere óta műkszik. Otthonra meg ott az ipad, ami jóval olcsóbb volt mint bármely szifon. -
törölt tag
válasz
moleculez #42 üzenetére
Persze apléék nem árulnak új telót mostmár kb 1000 dolcsi alatt. Viszont kb 5-6 évig nem engedik el a készülékek kezét, emiatt egy 4-6 éves megkímélt készülék jó alternatíva egy ilyen izével szemben. Páromnak egy 7 plusz van, aksicsere után kifogástalanul használható készülék. Nem volt szívünk fél milkát leperkálni egy új szifonért még részletre sem. Ez cakpakk megvolt 50 körül és jóccakát.
-
törölt tag
Szerintem tévedésben vagy, egy hat éves készülék valszeg nem dadog ennyire, mert jó 4-6 éves android fut rajta. Ahhoz képest ezt az új androiddal hasba lőtték és hagyják elvérezni. Simán visszasírnád a régi telódat. Egy ilyen készülékkel szemben pl egy használt szifon 6s sokkal komfortosabb élményt nyújt. Ez esetben nem sokat nyom a latban a “ dehát ez új készülék garanciával” szlogen sem, mert ez HASZNÁLHATATLAN elektronikai hulladék. Ilyesmivel csak a márkanevet ássa el a tcl, mert ez mondjuk eszedbe jut majd tévé vásárláskor is “kell a fa..omnak, volt ilyen telóm, gyerünk tovább”.
-
törölt tag
Hát occónak occó, de kár hogy az android go is térdre kényszeríti. Egy ilyen kategóriás készüléknél szerintem vállalható a kijelző meg a sok butítás, de tényleg nincs egy olcsó soc, ami a gót képes futtatni legalább az alapfunkciók tekintetében? Valszeg a gugli sem töri magát, hogy te egy öt éves, pláne olcsóbb készülékkel valamit kezdhessél. Ha ezt itt ennyi forintért adni lehet, gyakorlatilag szinte nulla közeli a bekerülési költsége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- GTA V
- Napelem
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Delta Force (2024)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- Honor magic V5 (Elopták,megtalálonak 100.000ft jutalom )
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest